Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Nem tudom, melyik volt az eredeti (CPU-ba integrált SATA-ról még nem hallottam). Viszont az extrákat valószínűleg speciális módon kellett megoldani, gondolom a kommunikációs csatornákat is megosztják, sejtésem szerint ennek koordinálására kellett plusz driver.
Elvileg az AsMedia-s az extra, de mint jeleztem, könnyen lehet, hogy rendes driver nélkül teljesen átveszi az irányítást az egyik (jelen esetben pont ez). Ha ez nem lenne, akkor minden további nélkül tudnia kell kezelni az AMD-s SATA-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest