Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Nem tudom, mire lehet jutni, de azt írják, BIOS-ban is érdemes állítgatni (CSM-et kikapcsolni), továbbá az AsMedia-ra nem ajánlott SSD-t dugni, HDD-t is csak akkor, ha van bátorsága az embernek. És ezt Windows felhasználók írták.
Linuxos felhasználók csak a hagyományos változatot próbálták/használják, azzal nincs gond.
Így Linuxot a te lapodra nem ajánlok, a Windows-t neked kell eldöntened, vállalod-e. -
lev258
veterán
Nem tudom, melyik volt az eredeti (CPU-ba integrált SATA-ról még nem hallottam). Viszont az extrákat valószínűleg speciális módon kellett megoldani, gondolom a kommunikációs csatornákat is megosztják, sejtésem szerint ennek koordinálására kellett plusz driver.
Elvileg az AsMedia-s az extra, de mint jeleztem, könnyen lehet, hogy rendes driver nélkül teljesen átveszi az irányítást az egyik (jelen esetben pont ez). Ha ez nem lenne, akkor minden további nélkül tudnia kell kezelni az AMD-s SATA-t is. -
lev258
veterán
Még olvasgatok, de találtam egy írást, amelyben azt ecsetelik, eredetileg csak 2 SATA port volt rajta. Néhány modellre tettek többet, de ezeknél valami extra driveres mókolás kell, így pl. Windows 7-tel sem működik valószínűleg. A linkelt írások szerintem a hagyományos változattal foglalkoznak.
Ha esetleg találnék valamit, majd jelzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi