Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
legendary
tag
válasz
BigManus
üzenetére
Aha. Hát engem a csomagkezelés nem nagyon érdekel, gyakorlatilag csak netezésre és multimédiára használom a gépet már
Menjen a flash meg a java, illetve a videók és zenék. (remélhetőleg a fentebb linkelt oldal segítségével ezekkel nem lesz gondom.) Ill ami még kell az az smplayer és a chromium. Ennyit meg szerintem bármilyen csomagkezelőben megtalálok
A kodekek lettek volna egyedül a problémások, mivel ellustultam ubuntuba hisz ott minden megvan egy csomagban.
Esetleg ha tudnál egy irfan view szintű programot ajánlani, azt megköszönném, mert az ami nekem hiányzik linuxban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Menjen a flash meg a java, illetve a videók és zenék. (remélhetőleg a fentebb linkelt oldal segítségével ezekkel nem lesz gondom.) Ill ami még kell az az smplayer és a chromium. Ennyit meg szerintem bármilyen csomagkezelőben megtalálok
A kodekek lettek volna egyedül a problémások, mivel ellustultam ubuntuba hisz ott minden megvan egy csomagban.