- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
legendary
tag
válasz
BigManus #3009 üzenetére
Aha. Hát engem a csomagkezelés nem nagyon érdekel, gyakorlatilag csak netezésre és multimédiára használom a gépet már
Menjen a flash meg a java, illetve a videók és zenék. (remélhetőleg a fentebb linkelt oldal segítségével ezekkel nem lesz gondom.) Ill ami még kell az az smplayer és a chromium. Ennyit meg szerintem bármilyen csomagkezelőben megtalálok
A kodekek lettek volna egyedül a problémások, mivel ellustultam ubuntuba hisz ott minden megvan egy csomagban.
Esetleg ha tudnál egy irfan view szintű programot ajánlani, azt megköszönném, mert az ami nekem hiányzik linuxban. -
legendary
tag
válasz
BigManus #3007 üzenetére
Pont azért kérdezem, mert nektek már van tapasztalat. Gondolom megjelenésre egyformák, hisz mindkettő kde
Stabilitás és sebesség téren meg gondoltam tudtok tanácsot adni. Több helyen olvastam régebben hogy az ubuntu-s lassabb.
Én eddig még csak ubuntu változatokat használtam (kde ebből a vonalból is kimaradt eddig), ill kis ideig mintet, de az nagyon nem jön be nekem.
Telepíteni csak a live cd-ről van lehetőségem, mivel az egyetlen újraírható dvd-m egy 1,4 GB-os mini dvdA teljes dvd változat ezért kimarad.
-
legendary
tag
Kösz mindenkinek a segítséget! Tegnap még azt akartam írni hogy végül is tárgytalan, mert feltettem a kubuntut, de elsőre nem jött be a kde ezért úgy gondoltam marad lxde vagy unity. De ma már úgy tűnik mégis kde lesz, egyre jobban tetszik
Egyedüli probléma az intel gm31 vga-m
Illetve most olyan problémám van, hogy néhány youtube video-t nem játszik le a chromium. Más kiadásoknál még nem találkoztam ezzel.
Most töltöm az opensuse 12.2 kde live cd-t. Annyi érdekelne még hogy van-e jelentős különbség kubuntu és suse között. ill hogy megéri-e lecserélni a kubuntut suse-re? -
legendary
tag
válasz
BigManus #3001 üzenetére
Ez esetben a kubuntut telepítem, mert kíváncsi vagyok a KDE-re, de a rendszerrel nincs kedvem vacakolni. Telepítem és menjen minden, ez az elvárásom egy op-rendszerrel
Mondjuk ránézésre a suse jobban tetszik, meg valahol azt olvastam hogy a kde is jobb ott mint a kubuntun, de így egyenlőre marad a kubi. Majd ha lesz időm foglalkozni a rendszerrel lehet kipróbálom a suse-t.
-
legendary
tag
Hello Mindenki!
Arról érdeklődnék, hogy open suse-ben létezik-e olyan gyűjtemény mint ubuntuban a korlátozott extrák? Vagy mi a teendő hogy zenéket, filmeket tudjak nézni ill menjenek a flash, java oldalak. Eddig csak ubuntut használtam, és ez tart jelenleg vissza hogy kipróbáljam az open suse-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 5
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest