Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
legendary
tag
válasz
BigManus
üzenetére
Aha. Hát engem a csomagkezelés nem nagyon érdekel, gyakorlatilag csak netezésre és multimédiára használom a gépet már
Menjen a flash meg a java, illetve a videók és zenék. (remélhetőleg a fentebb linkelt oldal segítségével ezekkel nem lesz gondom.) Ill ami még kell az az smplayer és a chromium. Ennyit meg szerintem bármilyen csomagkezelőben megtalálok
A kodekek lettek volna egyedül a problémások, mivel ellustultam ubuntuba hisz ott minden megvan egy csomagban.
Esetleg ha tudnál egy irfan view szintű programot ajánlani, azt megköszönném, mert az ami nekem hiányzik linuxban. -
legendary
tag
válasz
BigManus
üzenetére
Pont azért kérdezem, mert nektek már van tapasztalat. Gondolom megjelenésre egyformák, hisz mindkettő kde
Stabilitás és sebesség téren meg gondoltam tudtok tanácsot adni. Több helyen olvastam régebben hogy az ubuntu-s lassabb.
Én eddig még csak ubuntu változatokat használtam (kde ebből a vonalból is kimaradt eddig), ill kis ideig mintet, de az nagyon nem jön be nekem.
Telepíteni csak a live cd-ről van lehetőségem, mivel az egyetlen újraírható dvd-m egy 1,4 GB-os mini dvd
A teljes dvd változat ezért kimarad. -
legendary
tag
Kösz mindenkinek a segítséget! Tegnap még azt akartam írni hogy végül is tárgytalan, mert feltettem a kubuntut, de elsőre nem jött be a kde ezért úgy gondoltam marad lxde vagy unity. De ma már úgy tűnik mégis kde lesz, egyre jobban tetszik
Egyedüli probléma az intel gm31 vga-m
Illetve most olyan problémám van, hogy néhány youtube video-t nem játszik le a chromium. Más kiadásoknál még nem találkoztam ezzel.
Most töltöm az opensuse 12.2 kde live cd-t. Annyi érdekelne még hogy van-e jelentős különbség kubuntu és suse között. ill hogy megéri-e lecserélni a kubuntut suse-re? -
legendary
tag
válasz
BigManus
üzenetére
Ez esetben a kubuntut telepítem, mert kíváncsi vagyok a KDE-re, de a rendszerrel nincs kedvem vacakolni. Telepítem és menjen minden, ez az elvárásom egy op-rendszerrel
Mondjuk ránézésre a suse jobban tetszik, meg valahol azt olvastam hogy a kde is jobb ott mint a kubuntun, de így egyenlőre marad a kubi. Majd ha lesz időm foglalkozni a rendszerrel lehet kipróbálom a suse-t. -
legendary
tag
Hello Mindenki!
Arról érdeklődnék, hogy open suse-ben létezik-e olyan gyűjtemény mint ubuntuban a korlátozott extrák? Vagy mi a teendő hogy zenéket, filmeket tudjak nézni ill menjenek a flash, java oldalak. Eddig csak ubuntut használtam, és ez tart jelenleg vissza hogy kipróbáljam az open suse-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- OpenWRT topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Menjen a flash meg a java, illetve a videók és zenék. (remélhetőleg a fentebb linkelt oldal segítségével ezekkel nem lesz gondom.) Ill ami még kell az az smplayer és a chromium. Ennyit meg szerintem bármilyen csomagkezelőben megtalálok
A kodekek lettek volna egyedül a problémások, mivel ellustultam ubuntuba hisz ott minden megvan egy csomagban.