- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
A minimál OpenSUSE installban (X nélküli) nincs pulseaudio felrakva, a Yast beállítások között sem szerepel...
Év elején sokat tesztelgettem ezt, amiről itt és itt meg is emlékeztem. Nekem a "mocp" nevű parancssoros lejátszásra volt szükségem, ami ALSA-n keresztül működik. Ez nekem nem működött, és az elején azt hittem, hogy azért nem, mert az "alsasound" service-ként nem indul el. De később rájöttem, hogy nem szükséges az alsasound service-ként való futása, más volt a hiba. Ami megjavította, hogy az alsa-val kapcsolatos komponenseket 1.0.24-ről 1.0.25 verzióra frissítettem.
Végül is számomra nem volt szükséges az alsasound service-ként futása, de ennek ellenére az továbbra se működött. (Bár az utóbbi frissítésekkel nem teszteltem). Erre gondoltam, hátha javítják a 12.2-ben.
(Amúgy a rendes gépemen, ahol van monitor is, ott is OpenSuse 12.1 van telepítve, azon fent van az X, de Gnome és KDE nincs, helyette csak XFCE-t és LXDE-t raktam csak föl. Ezen nem teszteltem a hangot, mert akkor még ez az install nem volt kész.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Honda topik
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest