Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Ez az amin én is meglepődtem és kifejezetten jól esett, hogy nem történt semmi gáz.
Az eredetileg fent lévő suse (kde) után felment az ubi (unity), majd fedora (kde) és végül vissza a suse. Ugyan azzal a /home partícióval.
Mivel csak menet közben esett le egy esetleges backup fontossága, ezért örülök neki, hogy nem volt gáz.
Tudom, hogy nem szükségszerű, hogy összekavarják egymást, de sose lehet tudni.A lényeg, hogy a lehetséges bios bug-ból adódó problémám miatt visszaváltottam 64-ről 32bites rendszerre, csak közbe jött pár plusz lépés kíváncsiságból (perverzióból), de nem lett semmi gond, sőt, egyelőre jobbnak is látszik a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest