Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabikaaa
csendes tag
válasz
BigManus
üzenetére
kösszi értem. hát mikor vettem a laptopomat akkor már azon alapbol linux volt fent igaz nem tom mien fajta mert már régen volt.néztem pár vidit eröl a opensuse dologról engem megfogot.jól nézki.és kiszeretném probálni ezért is elkeztem keresni és ugye kiadta a hivatalos oldalját ahol több mint 4 giga de találtam 600 pár megásat is ,mivel nem használtam még ezért nem is tudtam mi a külömbség most.annyit akarok kérdezni hogy gyorrsab lesza gépem töle?? meg ugy hallotam hogy ien virusoktól nem igen kell félnni.de vhol olvastam is róla az utóbbi két napba ienekről olvasok,elkezdet érdekelni a linux

gépem paraméterei:http://www.kephost.com/view3.php?filename=qwad28whly1m8n7n4as6.jpg
és kösszi a segítséget.jó hogy talűáltam egy olyan fórumot ahol pont eről beszélgetnek

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest