- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabikaaa
csendes tag
válasz
BigManus #2585 üzenetére
kösszi értem. hát mikor vettem a laptopomat akkor már azon alapbol linux volt fent igaz nem tom mien fajta mert már régen volt.néztem pár vidit eröl a opensuse dologról engem megfogot.jól nézki.és kiszeretném probálni ezért is elkeztem keresni és ugye kiadta a hivatalos oldalját ahol több mint 4 giga de találtam 600 pár megásat is ,mivel nem használtam még ezért nem is tudtam mi a külömbség most.annyit akarok kérdezni hogy gyorrsab lesza gépem töle?? meg ugy hallotam hogy ien virusoktól nem igen kell félnni.de vhol olvastam is róla az utóbbi két napba ienekről olvasok,elkezdet érdekelni a linux
gépem paraméterei:http://www.kephost.com/view3.php?filename=qwad28whly1m8n7n4as6.jpg
és kösszi a segítséget.jó hogy talűáltam egy olyan fórumot ahol pont eről beszélgetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest