Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Nézd, én a linuxot főként internetezésre használom, de természetesen másra is. Például van DVB-T kártyám. Nagyon bosszant például, hogy az AAC-kódolású hangcsatornáknak nincsen hangja. (A TV2 és az RTL KLUB is ide tartozik.) De korábban volt hangja az ubin, csak jött egy frissítés, ami után már nem volt. Megjavítanak két dolgot, elcsesznek egy harmadikat. Kb ez megy mostanában. Például külön azért vettem Xerox lasernyomtatót, hogy tudjak vele kétoldalas dokumentumokat nyomtatni. Kb egy évig tudtam is, de már egy jó ideje nem tudok. Szóval ezek a dolgok nagyon idegesítenek az ubinaban. Remélem ilyen nincsen a suséban.
Persze, most, hogy ezeket leírtam, rá is jöttem, hogy nem fogsz tudni válaszolni ezekre a speciális dolgokra mindre úgysem. Magamnak kell kitapasztalnom őket. Szóval inkább beszélj kérlek arról, hogy miért akarnál óvni az új kiadástól. Mi vele a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Spotify
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs