Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Nézd, én a linuxot főként internetezésre használom, de természetesen másra is. Például van DVB-T kártyám. Nagyon bosszant például, hogy az AAC-kódolású hangcsatornáknak nincsen hangja. (A TV2 és az RTL KLUB is ide tartozik.) De korábban volt hangja az ubin, csak jött egy frissítés, ami után már nem volt. Megjavítanak két dolgot, elcsesznek egy harmadikat. Kb ez megy mostanában. Például külön azért vettem Xerox lasernyomtatót, hogy tudjak vele kétoldalas dokumentumokat nyomtatni. Kb egy évig tudtam is, de már egy jó ideje nem tudok. Szóval ezek a dolgok nagyon idegesítenek az ubinaban. Remélem ilyen nincsen a suséban.
Persze, most, hogy ezeket leírtam, rá is jöttem, hogy nem fogsz tudni válaszolni ezekre a speciális dolgokra mindre úgysem. Magamnak kell kitapasztalnom őket. Szóval inkább beszélj kérlek arról, hogy miért akarnál óvni az új kiadástól. Mi vele a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest