Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
A ami napon frissítettem KDE 4.3.5-ről 4.4.3-ra. A kedves amarok 2.3 pedig nem hajlandó hangot adni, nem csap mp3, hanem mással sem. A rendszerbeállítások, multimédia menüpontnál a hangeszközöknél csak a pulseaudiot látja a rendszer, pedig korábban mutatta a hardvereket is pl hw0,0 analog meg hw0,1 hdmi, a pulseaudio pedig teszthangot akkor nem ad. Ettől függetlenül vlc, audacious, flashvideóknak volt hangja, tehát csak működött ott valami.
Az amarokot 2-3szor újraindítottam, aztán szólt hogy nem tud mp3-at lejátszani és telepíti a szükséges dolgokat. program újraindít, kezdi az állítólagos frissítést, majd megint semmi.
Ezek után ismételten rendszer, multimédia, de nem nyitja meg, hanem bezárul az ablak.Mit lehet ilyenkor tenni? Teljesen win xp hangulat fogott el, azzal volt már jó néhány hasonló megmagyarázhatatlan eseményem (gondolom nem vagyok egyedül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Sorozatok
- Renault, Dacia topik
- One mobilszolgáltatások
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest