- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
A ami napon frissítettem KDE 4.3.5-ről 4.4.3-ra. A kedves amarok 2.3 pedig nem hajlandó hangot adni, nem csap mp3, hanem mással sem. A rendszerbeállítások, multimédia menüpontnál a hangeszközöknél csak a pulseaudiot látja a rendszer, pedig korábban mutatta a hardvereket is pl hw0,0 analog meg hw0,1 hdmi, a pulseaudio pedig teszthangot akkor nem ad. Ettől függetlenül vlc, audacious, flashvideóknak volt hangja, tehát csak működött ott valami.
Az amarokot 2-3szor újraindítottam, aztán szólt hogy nem tud mp3-at lejátszani és telepíti a szükséges dolgokat. program újraindít, kezdi az állítólagos frissítést, majd megint semmi.
Ezek után ismételten rendszer, multimédia, de nem nyitja meg, hanem bezárul az ablak.Mit lehet ilyenkor tenni? Teljesen win xp hangulat fogott el, azzal volt már jó néhány hasonló megmagyarázhatatlan eseményem (gondolom nem vagyok egyedül).
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs