Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
emberek, tudnátok nekem írni egy nagyon részletes útmutatót az ATI 8.9-es driver OpenSUSE alatti telepítéséhez
új nekem a linux, első telepítés
a Release Notes-ból ennyit sikerült értelmeznem:"# Launch the Terminal Application/Window and navigate to the ATI Proprietary Linux driver download.
# Enter the command ati-driver-installer-8-9-x86.x86_64.run to launch the ATI Proprietary Linux driver installer. The ATI Proprietary Linux Driver Setup dialog box is displayed."ezt biztos megtalálom valamikor, de jön a csavar:
"Note: You must be logged in with super user privileges in order to successfully install the ATI Proprietary Linux driver."ezt hogy kell? amint mondtam teljesen kezdő vagyok ilyen téren

szerk: találtam valami mást
" openSUSE 10.3 and openSUSE 11.0You can use 1-click-install that will install the latest fgrlx version:
1-click.png Installs newest available drivers.
* Open a terminal and type "sudo aticonfig --initial". This will configure X to use the ATI driver.
* Restart X window manager by pressing CTRL+ALT+BACKSPACE (Twice for 11.0 and later). It will take 3-20 seconds. Alternative, you can restart openSUSE.
* Skip all steps below and start using openSUSE! "a sudós cucchoz kell a "" vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
új nekem a linux, első telepítés
a Release Notes-ból ennyit sikerült értelmeznem: