Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Downsampling

senior tag

Sziasztok!

Szerintetek az mennyire normális, hogy miután lecseréltettem a nyári kereket a téli szettre (tehát felnivel, ami ugyanúgy gyári Subaru, s minden méretében megegyezik a két szett - 205/55 R16), az autót mintha kicserélték volna. Az eddigi semleges viselkedése helyett erősen túlkormányzott (nem megcsúszik, de nem oda fordul, ahova kormányzom, hanem egy kisebb, szorosabb ívre), ezen kívül mintha az autó imbolyogna. Az Impreza Outback szervója amúgy is elég erős, tehát még nagy sebességnél is könnyű a kormány, de most a legapróbb mozdulatra is mintha megrángatnám, és össze-vissza el kezd mozogni a kasztni.

Anno márciusban, amikor megvettem, ugyanezt éreztem (akkor is téli szett volt rajta), de még ezzel szettel Dynónál rendbe rakták a futóművet (pár szilentet és egy stabpálcát kellett cserélni), majd jött egy futóműállítás, amivel csodás lett az autó vezethetősége. Áprilisban ment rá nyári szett, de vadi új gumikkal, amivel semmi nem változott, csak csendesebb és komfortosabb lett az autózás, de viselkedése nem változott.

Most viszont legszívessebben lehánynám...
    Ilyen lehet? (jó helyen csinálták a cserét, természetesen centirozással).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés