- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Assimilator #2399 üzenetére
ah, ertem, koszi
illetve egy kerdes, csak hogy akkor mar teljesen ertsem: ez azt jelenti, hogy foilos es sima kituzom egyszerre is lehet ugyanabbol a jatekbol?MOD:
ez az 1% esely nem valami sok, azt hittem azert dragabb sok helyen a booster mint 3 db kulon kartya osszerteke, mert foilos kartyak is viszonylag jo esellyel lehetnek benne, igy viszont nem ertem
(pl. Sparks 2 Evo boostert adtam el 0.58-ert ma... vettem helyette 0.27-ert ETS2-estaz pl. olcsobb volt mint harom kartyat kulon megvenni)
-
Assimilator
őstag
Nem. Teljesen kettőről van szó. Van sima kitűző, ami normál kártyákból rakható össze 5. szintig és van fóliás kitűző ami fóliás kártyákból rakható össze, de azt csak egyszer lehet kirakni. Itt egy példa
Badges sorban van az 5 normál és a sor végén a fóliás kitűző.
Fóliás kártya esésére 1% az esély. Ezt az esélyt semmi sem növeli. Ezért a fóliás kártyák elég drágák. S mivel ritka dologról van szó, a fóliás kitűző néz ki a legjobban általában, de ugye mindig vannak kivételek.
XP és pénz szempontjából egyáltalán nem éri meg a fóliás, inkább eszmei értéke van. -
doc
nagyúr
válasz
Assimilator #2397 üzenetére
hm, ezt a foilosat nem ertem...
tehat csinalok 'nullarol' egy foilosat, akkor az elso szintu, es ha megegyszer osszerakom, akkor 'sima' masodik szintu lesz? ez meg nagyjabol tiszta
de mi van ha 'sima' elso/masodik/stb badge birtokaban csinalok egy foilosat? akkor az visszaminosul elso szinture? :S -
doc
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #2395 üzenetére
koszi
azt egyebkent lehet tudni hogy mennyi a badge-ek maximalis szintje? (ennek pl. 5-os, de gondolom jelvenyenkent kulonbozo, vagy mindegyik 5. szintig fejlesztheto?) -
doc
nagyúr
sikerult kimaxolnom az egyik badge-et, el is tunt a 'badges' oldalrol
gondolom ilyenkor azert meg eshet booster, az most mar semmire nem lesz jo (cseren/eladason kivul)? -
alfa159sw
tag
CSGO IDF kártyát cserélném Balkan vagy Anarchist -ra.
-
alfa159sw
tag
válasz
SenorGrande #2348 üzenetére
helló megvan még a CSGO Anarchist?
-
Niczo
senior tag
adok: Cortex Command - Last Frontier
keresek: Cortex Command - Brain-Bot -
bigyo108
aktív tag
3 lapos TRINE 1 booster érekel valakit ? ( nincs kibontva )
Csere bundle stars gw PAM-ra. -
Edyson7
csendes tag
Kupon valakinek ?
Titan Attacks 75%
Sengoku 50%,
No Time to Explain 50% ,
Hostile Waters: Antaeus Risin 50%,
Garry's Mod 50%,
Shufflepuck Cantina Deluxe 75%,
Gumboy: Crazy Adventures 75%,
POSTAL 2 Complete 50%,
Duke Nukem 3D: Megaton Edition 50%Kartyak elonyben
-
doc
nagyúr
megkaptam az elso booster packemet
(Sparkle 2 Evo) -
Kal-El
senior tag
Van pár kuponom, nem tudtam, hogy hova írjam, így ide kerül:
-90% Larva Mortus
-50% Garry's Mod
-50% Triple Town
-50% Contagion
-90% Zombie Driver HDCserébe bármilyen kártyát elfogadok.
-
Assimilator
őstag
Post Apocalyptic Mayhem: Looping Circuit és/vagy Through Building kártyáimat
Post Apocalyptic Mayhem: Jumping Car és/vagy City At Night kártyára cserélném. -
Hunbeast87
senior tag
Sziasztok!
Keresnék:
Payday 2: Dallas és Wolf kártyát.Ajánlanék:
Payday 2: Bains és Chain kártyákat. -
-Nemtom-
őstag
Hi!
Ezeket cserélném Left 4 dead 2 kártyákra. 1:1Shufflepuck Cantina Deluxe
-1S1D0R
-MIYU
-EKBAR
Natural Selection 2
-The Fade
Brütal Legend
-Razorfire BoarAmi kéne:
Charger, Hunter, Smoker, TankSteam id: [link]
-
doc
nagyúr
Jets 'n' Guns valakinel?
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Counter Strike GO kártyákat keresek nagyobb mennyiségben. (ha dupla, az se baj) Tudok adni helyette kártyákat azonos értékben.
Ha van, akkor PÜ -
válasz
Assimilator #2369 üzenetére
Azt hittem, hogy jár!
-
Az mennyire gáz, hogy készítettem két kitűzőt és egyiknél sem kaptam booster pakkot?
-
doc
nagyúr
Euro Truck Simulator 2, valaki?
-
Assimilator
őstag
De nem az volt a kérdés.
Hanem az, hogy ha az összes kiszedhető kártyából kiesik valamelyik. Ahogy a példában is írtam. Mindent tudok a boosterről egyedül azt nem tudtam, hogy ha az összes kiszedhetőből valamilyen oknál fogva kiesik akár egy is attól még jogosult vagyok-e BP-re.
(már választ is kaptam rá, hamar)De azért köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni.
-
genndy
addikt
válasz
Assimilator #2358 üzenetére
Nem. Csak azután kaphatsz boostert, ha az összes kártyát kiszedted az adott játékból. Badge nem feltétel.
-
Wolverine
félisten
válasz
Assimilator #2362 üzenetére
Nem is kell kitűző a boosterhez. A múlt héten kaptam egyet a Magickához, pedig nem craftoltam badge-et
-
SenorGrande
senior tag
Keresek Dead Island - Beach vagy Zombie kártyát, tudok adni érte Counter-Strike: Global Offensive - Anarchist-et.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Tudod ellenorizni, badgek-nel van egy opcio : "Bónuszcsomag-jogosultság megnézése" , katt ra es kiirja mely jatekoknal vagy jogosult booster pack-ra.
-
mepet
addikt
válasz
igen.
-
Assimilator
őstag
Adott egy 5 kártyás játék. Abból megkapok 3-at. Ha abból eladok/elcserélek akár csak 1-et, vagy veszek még kettőt mellé és kitűzőt csinálok belőle, utána még jogosult maradok booster pack-ra?
-
szami777
addikt
Keresek
Bioshock Infinite kártáykat sögősen
Lutece Twins
Motorized Patriot
HandymanTudok érte adni skyrim kártyát (3db van), illetve bármi mást ami kell.
-
Pedro78
senior tag
Elvileg ez a Loadout f2p mint tf2, ugye lehet venni steamen starter packot, de nekem az nincs es eddig f2p jatekok nem adtak kartyat, akkor ez hogy-hogy ad?
-
Booster pack szerzéséhez elég futtatni a klienst, vagy játszani is kell?
-
Niczo
senior tag
cserélnék:
Joe Danger 2: The Movie
adok: Cop Joe, Mr Roboto
keresek: Joe Danger, Ski Joe, Paperboy Joe, The KingKnytt Underground
adok: Cilia
keresek: RobLoadout
adok: The Mullet
keresek: The SizzlerMagicka: Wizard Wars
adok: Shaman Wizard
keresek: Astronomer Wizard, Death -
SenorGrande
senior tag
Van:
Counter-Strike: Global Offensive - Anarchist, IDFEzekből érdekelnek cserében:
Dead Island - Beach, Royal Palm Resort, Zombie -
Ádibádi
tag
Sziasztok!
A következő kuponjaimat cserélésre felajánlanám:
The Bridge -66% Febr 6.
Gun Metal -50% Febr. 6.
Jane's Advanced Strike Fighters -90% Febr. 6.
No Time to Explain -50% Febr. 6.
Ion Assault -66% Febr. 6.
Portal 2 -66% Febr. 6.
The Tiny Bang Story -75% Febr. 6.
Zombie Driver HD -66% Febr. 7.
RIP -90% Febr. 8.
Gumboy: Crazy Adventures -90% Febr. 8.
SpeedRunners -66% Febr. 10.
3SwitcheD -90% Febr. 10.
Aerena -50% Febr. 10.
Pressure -90% Febr. 10.
KnightShift -90% Febr. 10.
Strike Suit Infinity -50% Febr. 10.
Zigfrak -50% Febr. 10.Cserébe pedig érdekelne bármilyen olyan játék kártya amiket épp gyüjtök (Alan Wake, System Shock 2, Sanctum 2, Trine, Trine2, Shadow Warrior, Magicka, Deadlight, Shadow Warrior Classic Redux, Tomb Raider, Dead Island, Hitman: Absolution, Left 4 Dead 2, Serious Sam 3, Saint Row: The Third, Duke Nukem 3D Megaton Ed. stb.)
Írj Privit
-
dredbiro
senior tag
törölhető,rossz helyre ment,bocsánat
-
-Nemtom-
őstag
Velocity Ultra 20% kupont cserélnék bármilyen kártyára.
-
Defy94
tag
Hi all.
Saints Row 4 kártyákat keresek.
Amiket keresek: Benjaming King,Keith David,Matt Miller és Pierce Washington kártya.Amit adnék értük: A Saints-es kártyákon kívül bármi cserélhető.
Tudom, nincs olyan sok, de nézzétek el, kezdő vagyok ilyen téren és el kell kezdeni valahogy
Link:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198089287773/ -
Niczo
senior tag
cserélnék:
Joe Danger 2: The Movie
adok: Cop Joe, Mr Roboto
keresek: Joe Danger, Ski Joe, Paperboy Joe, The King -
doc
nagyúr
válasz
Assimilator #2336 üzenetére
Fairie Solitaire-bol az altalad keresett 5-bol 4 megvan
mondjuk a McPixel pont nem erdekel annyira, de ha van olyanod ami nekem kell, ide kattints, aztan uzleteljunk -
Assimilator
őstag
McPixel - Hell nevű kártyámat cserélném az alábbiak egyikére:
McPixel:
- McPixel, McPixelette, Heaven, Hot-Dog Island, Pirate Ship, Space Shuttle 23, White HouseFaerie Solitaire:
- Faerie World, Fiery Omen, Fate's Grasp, Dark Warden, Soul RendTrine:
- Guardians, Jungle Ruins, Sunken Castle, ZoyaThe Showdown Effect:
- Thelma Vaine, Lord Edmund Gauntlet, Mr. Shur Foo, Dutch McCloneSkyward Collapse:
- Rogue Paladin, Valkyrie -
Niczo
senior tag
cserélnék:
Stealth Bastard Deluxe
adok: Test Yourself, Containment
keresek: Goggle Fried, Clone Lab -
Niczo
senior tag
a következő kuponok ingyen vihetők:
20%-KAL OLCSÓBB Velocity Ultra
50%-KAL OLCSÓBB Crusader Kings II
75%-KAL OLCSÓBB Shufflepuck Cantina Deluxe
50%-KAL OLCSÓBB Dysfunctional Systems: Learning to Manage Chaos
33%-KAL OLCSÓBB Zeno Clash II
10%-KAL OLCSÓBB Toki Tori 2+ -
doc
nagyúr
ha valakinek van kedve csereberelni, ide kattintson
elsosorban Euro Truck Simulator 2 kartyak erdekelnenek -
KubanitoS
veterán
válasz
Assimilator #2329 üzenetére
Azért nem kell nagyon izgulni, én a kártyázás bevezetése óta eddig egyetlen egyszer kaptam véletlenül Booster pakkot.
-
doc
nagyúr
válasz
Assimilator #2327 üzenetére
nem kell utana jatszanod vele, tudtommal csak annyi a tovabbi feltetel, hogy magaba a Steambe lepj be hetente egyszer
-
Assimilator
őstag
Ha egy játékhoz jogosult vagyok booster pack-ra, azt akkor is megkaphatom ha nem játszom vagy csak akkor kaphatom meg ha pont azzal a játékkal játszok éppen?
-
szami777
addikt
Van pár hátterem, amire ráuntam/nem kell, így azokat cserélném más hátterekre.
-
Niczo
senior tag
Alábbi cserék érdekelnek:
Giana Sisters: Twisted Dreams
adok: The Worm-Tongued
keresek: The Perky One, The Lost, The Puppeteer, The NemesisGiana Sisters: Twisted Dreams - Rise of the Owlverlord
adok: Aquatic Dwellers
keresek: The Nightmares, Native Critters, The UndeadLunnye Devitsy
adok: The Moon Damsel
keresek: The Monster, The Labyrinth, The Rocket, The PostmanE.Y.E: Divine Cybermancy
adok: Jian Light, Culter Medium, Special Force Female
keresek: Jian Heavy, Rimanah, Jian Medium, FormaReus
adok: Forest Giant, Rock Giant, Desert Ambassador
keresek: Ocean Giant, Forest AmbassadorSanctum 2
adok: Best Friends Forever
keresek: Haigen HawkinsKilling Floor
adok: Crawler, Gorefast
keresek: ScrakeCargo Commander
adok: Legends of CC : Movember Edition, Legends of CC : Survivor Edition
keresek: Legends of CC : Sad Face EditionTeam Fortress 2
adok: SPY
keresek: ENGINEER, MEDIC, PYRO, SNIPER, HEAVY -
Anonymus X
tag
válasz
Anonymus X #2322 üzenetére
Tárgytalan már.
-
Anonymus X
tag
Summer getaway kártyákat cserélnék.
Keresek:
Football Maneger 2013
Prison ArchitectCserébe adnék:
Reus
Skyrim -
La Magra
tag
Joe Danger 2 kártyákat cserélnék.
Amit tudok adni: Mr Roboto (2x)
Ami kellene: Ski Joe-n és Mr Roboto-n kívül bármi
-
genndy
addikt
válasz
AlexWolf #2316 üzenetére
Így van.
Azt nem tudom biztosan, hogy a booster a Józsika által craftolt játékból esik-e (tehát csak akkor van rá esélyed, ha megvan az a játék amiből craftolt), vagy csak úgy valamelyik játékból.
szerk.: Csak úgy valamelyik játékból esik, nem kimondottan a craftoltból, hiszen a hógömbök pl. nem voltak játékhoz kötve mégis dobálták a boostereket. -
válasz
Arkennys #2314 üzenetére
azt írja a brossúra, hogy akkor kaphatsz boostert, ha a nípek craftolnak kitűzőt. Én ezt úgy értelemezem, hogy ha Józsika craftol egy akárbármilyen kitűzőt, akkor valaki a steam közösségben kap egy boostert, figyelembe véve a szintjét és az olyan játékainak a számát, amiért boostert kaphat. Jól értem?
Mert ha így van, akkor ha valakinek van mondjuk 30-as szintje, de csak egy játéka, amiért jár neki a booster, akkor az sokkal ritkábban kap boostert mint akinek 30 játéka és 30-as szintje van pl.
én kb 60-70 olyan játékkal rendelkezem, amiért már csak boostert kaphatok, és 30-as a szintem így kb 2 hetente kapok boostert...de mivel a kitűző craftoláshoz van kötve, ha egy időszakon belül kevés craftolás van, akkor akár 1 hónap is eltelhet, míg a karácsonyi időszakban, amikor mindenki hógömbös cuccost craftolt a 3 hét alatt olyan 3 boostert kaptam. -
Prof
addikt
Tudom, csak azt mondom en ahogy craftoltam XCOM-ot egybol kaptam boostert hozza, ahogy craftoltam Electronic Super Joyt kaptam hozza boostert. Olyanbol nem kaptam meg amibol nem craftoltam.
Feketen feheren le van irva akkor kaphatsz ha No drops remaininges adott jatek. (igaz eddig kaptam 3-at osszesen)
Viszont a booster pack azon alapszik, hogy az emberek adott jatekbol craftoljanak. Vagyis ha craftolsz azzal magadnak is nagyon picit noveled az eselyt, hogy kapsz.
-
Prof
addikt
En erdekes modon csak olyanbol kaptam eddig, amibol craftoltam is es nem sokkal utana raadasul.
Hol irja hany jatekbol vagyok jogosult? (egyesevel megszamolni kicsit maceras) -
Vertigo18
addikt
Nem így van... Ha hetente belépsz, akkor jogosult vagy boostert kapni, elenyésző százalékban. Egészen pontosan, ha valaki craftol egy játékot, ami megvan neked, és kifarmoltad belőle a kártyát, AKKOR van esélyed boostert kapni. Elméletileg minél nagyobb a szinted, annál nagyobb eséllyel...
-
Pangelus
tag
válasz
shadow1901 #2304 üzenetére
Nekem az elején volt olyan ,hogy 3x dobott Magicka-hoz 4hét alatt.
-
x_o_n
veterán
válasz
shadow1901 #2304 üzenetére
valószinüleg körbe megy,nekem már 20-30 booster jött de mindig különböző
-
shadow1901
aktív tag
Egy játékhoz csak egyszer dob boostert? Vagy dobhat ugyanahhoz többször is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest