- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
Ja és mik azok a FOIL kártyák??????
-
Alien83
senior tag
Én most Portal 2-höz kaptam 2 karit.
Nemtudom volt-e már kérdés, de ugye minden embernek 4 lapot dob csak a 8-ból.
Namármost ez a 4 lap mindenkinek ugyanaz a 4 vagy összevissza választja ki a gép azt a 4-et a 8-ból? -
Spet
addikt
Van:
HL2: Alyx, G-man, Gordon&Alyx, Trouble UndergroundÉrdekelne:
Portal 2: Destruction, Finale, Intro Underground -
ayo
veterán
barmilyen dont starve kartya johet jelenleg ezeket tudom adni 1:1
-
válasz
Bluerainbow #94 üzenetére
felvettelek steam-en Portal 2 Finale-t cserélnék Portal 2 Destruction-re
@96
evvan.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
A következő kártyákat keresem :
HL 2 Alyx Vance
HL 2 G-Man
HL 2 City 17 Metrocop
Portal 2 Finale
Portal 2 GlaDOS
Portal 2 Intro
Portal 2 The Lab
Portal 2 UndergroundA következő kártyákkal szolgálhatok :
Portal 2 Destruction
TF 2 SPY (3db)
TF 2 PYRO
TF 2 DEMOMAN
HL 2 Respite
HL 2 Bring the fight to them
HL 2 Trouble Underground -
Tom6
aktív tag
Gordon Freeman és Respite HL2-es kártyákat keresek. Cserébe ezekből tudok adni.
-
cashback
őstag
válasz
Joe Swanson #89 üzenetére
Lentebb írtam ezzel kapcsolatban: [link]
-
cashback
őstag
válasz
Joe Swanson #87 üzenetére
De ez nem az a részleg.
TF2-es kártyáimat egyéb játékkártyákra cserélem 1:1 | Don't Starve, DOTA2, CS:GO, HL2 | Profilom
-
Sonja
nagyúr
Ezeket a kártyákat cserélném TF2-es kártyákra 1:1-ben (Medic, engineer, soldier és demoman nem kell!)!
Esetleg Don't Starve-s Maxwell is jöhet.
Portal 2: Finale, Underground, 2db The Lab
Half-Life 2: G-Man, Bring the fight to them, Trouble Underground, Respite
Don't Starve: Willow, Wilson
Team Fortress 2: 2db Demoman -
ayo
veterán
válasz
Lacee1986 #83 üzenetére
reszlet a posztomrol amit feljebb is mar irtak:
"A legegyszerűbb megoldás: a badge menüben megnézzük, hogy hány darabos a set, mondjuk a Portal 2 az 8, tehát 4 kártyát szerezhetünk be, 1 kártya dropja 20 perc, azaz 80 percig kell otthagyni a játékot és miénk a cucc. "
eleg a menuben stb lenni igen, az egesz lenyege hogy vedd meg es tegyel bele jatekidot hogy a steamnek jobb legyen
-
Lacee1986
senior tag
Jól értem, hogy ha én elindítom a játékot, és úgyhagyom egész napra, akkor valószínűleg estére kiesik minden kártya? Magyarán "játszani" nem is kell?
-
Niczo
senior tag
Don't Starve kártyát is cserélnék.
[H]: Wendy
[W]: Maxwell, Willow, Wolfgang -
Niczo
senior tag
Portal 2-es kártyákat cserélnék HL2-esekre.
[H]: Intro, Mannequin, 2x GlaDOS
[W]: G-Man, Gordon & Alyx, Respite, City 17 Metrocop -
cashback
őstag
-
Alien83
senior tag
Én a tapasztalatomat szeretném elcserélni kártyákra.
Adhatok még 1-2 "köszönöm"-öt, vagy legutolsó esetben max 1-2 "isten fizesse vissza"-t. -
Edem05
őstag
TF2-s Demoman-t gyerélnék Scout, Sniper, Medic, Engineer valamelyikére.
Illetve még fel tudok ajánlani egy Don't Starve-s Wendy kártyát.
-
valaki be tudná linkelni a portal2
Destruction, GlaDOS, The Lab, Underground
képeit (ami a "kártyában" van, nem magát a kártyát) -
válasz
-=Vacsek=- #72 üzenetére
de előre kérd a kártyát!
-
-=Vacsek=-
senior tag
van béta meghivom vkiad érte kártyát?
-
albert8
veterán
Gman-t cserélnék más HL2-esre.
-
Vertigo18
addikt
Most addig nem is pottyanhat kártya, amíg nem vagyok prémiumos? :/
-
BigBlue69
őstag
válasz
Joe Swanson #67 üzenetére
Mindjárt rád írok steamen.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
ViharVadász #65 üzenetére
szia! megvettem , de játékban még mindíg 8 olalnyi helyem van. steamen látom ,hogys megvan , de a játékban nem mutatja.... mi tévő legyek?
-
ViharVadász
őstag
válasz
Joe Swanson #49 üzenetére
Ezt vedd meg[link] 100 hellyel bővíti a táskát, ráadásul most 80% kedvezmény van rá, így csak 0,74 €
-
jah, ezt én is megjártam, sőt még beta kliensre is frissítettem és semmi se lett.
a trükk az, hogy az csak úgy van, akár törölheted is.
a fiókra aktiválással már beléptél a trading cards betába: a neved alatt már ott kell legyen a badges, profilod már az újra váltott elvileg -
Alien83
senior tag
Ejj skacok.
Itteni kollegátol kaptam egy meghívót, feltelepítette magát mintha egy játék lenne.
Erre írta hogy nyomj a play-re.
Rányomtam és kiírta hogy nem indul el az alkalmazás.Mondom kilépek meg vissza, ugyanaz.
Erre gondoltam letölrölm a cuccot, és ujrafelteszem, a baj az hogy mikor rányomtam a helyi tartalom törlésére, kipenderült az egész bejegyzés....
Na ez meg mi a franc?
-
-
Van egy TF2 MEDIC cardom. Cserélném más TF2-es cardra.
Ami megvan: DEMOMAN, MEDIC, SOLDIER, HEAVY
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson #51 üzenetére
Nemdobja a cardokat a TF -.-
-
-=Vacsek=-
senior tag
dotás karikat h lehet szerezni? afkoltam már több mint 1 orát a gamebe..
-
válasz
Joe Swanson #49 üzenetére
Nem premium fiókós szeretnél lenni?
Hát ami kell. Ha nem kell semmi v egyél egy kis vackot. (ha minden igaz 39 euró cent a legolcsóbb cucc) -
válasz
Joe Swanson #47 üzenetére
Csak vegyél bármit az áruházban (aí játékon belül) és kész!
-
Joe Swanson
senior tag
sziasztok TF2 ben hol találom meg a hátizsák bővítőt?
-
Wolverine
félisten
Ez csak a TF2-re és a Dota2-re igaz. A másik 4 játékban egy fél pakli kártya eshet ki (4-5 a pakli méretétől függően) és azzal vége, a többi lapot trade-eléssel vagy vásárlással kell összeszedni.
#40: csak akkor, ha már vásároltál a Dota 2 item shopjában. Ez esetben kb. 9 dollár elköltése után kaphatsz egy lapot.
#41: ez elvileg azt jelenti, hogy a lap "fóliázott", azaz ritkább, makulátlan. Ilyen lapok vannak az IRL TCG-kben és CCG-kben is. Egy foil lap a Steam Marketen pár dollárt érhet...
#43: akinek aktív a TCG bétája, annak ilyen a profilja. Akinek nem, annak nem.
-
Az milyen kártya ami mögött ott van, hogy foil és ezüstös a kártya?
-
Sonja
nagyúr
Van 2db TF2-es Demoman kártyám, cserélném másik 2db TF2-es kártyára, ami nincs meg (medic, soldier és demoman van eddig).
-
cashback
őstag
Egy pár darab kártya még engem is érdekelne (mindegy melyik kollekcióhoz)... csere cuccok steam-en: [link]
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Joe Swanson #34 üzenetére
7db-ért adnék vmi kis giftet most. de ez a lehetőség csak most áll fent.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #33 üzenetére
ha 2 dbt?
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Joe Swanson #32 üzenetére
azért egy köszönömöt adok
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #31 üzenetére
1 db t
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Joe Swanson #30 üzenetére
attol függ menynit adsz
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #29 üzenetére
Milyen giftet?
-
-=Vacsek=-
senior tag
több kártyákért giftet adnék
-
ha valaki megszabadulna portal 2 card-októl, szívesen átveszem őket. adni cserébe nem tudok/fogok/ semmit egy köszönömön kívül. (legalábbis amíg nem terjesztik ki olyan játékokra is a game card-okat, amik már megvannak nekem).
(és nem, nem gondoltam meg magam, továbbra se akarok részt venni ebben, de a concept art-ok nem rosszak, amik a kártyákon vannak. egy szettet azért megpróbálok kirakni, amíg ingyen megy)
-
cashback
őstag
Összeszedtem a TF2-es első szettet... nagyon jó biznisz volt...
Kaptam 3 vackot: Engineer háttérképet - 50%-KAL OLCSÓBB System Shock 2 - meg egy :jarate: emoticontZsír!!! Ezt kértem már 20éve is karácsonyra, de sajnos nem jött össze... viszont most végre sikerült!!!
Az én szerény véleményem... jobban jártam volna, ha darabját eladom/elcserélem.
Viszont most meg... mi van akkor ha a lvl2 és felfelé már valami jobb cumót dropol a rendszer... így lehet hogy egy második szintet még bevállalok...
(utána meg megint jövök szidni a rendszert)
-
válasz
BigBlue69 #17 üzenetére
mennyiért?
"You'll receive more card drops when you buy items in game, approximately one card drop for every $9 USD spent."
de persze lehet, hogy csak simán bug-os
@#18 Alien83
cserélheted az X játékból szerzett kártyáidat, Y játék kártyákra is és akkor meglehet a szett. de persze a lényeg az lenne, hogy mindenki szedje össze, ami pottyanhat, utána meg cseréljen nem kártyára vagy méginkább adja el steam marketen, amiből a steam részesedik
-
Alien83
senior tag
ezeket összegezve arra jöttem rá, hogy plusz pénz kiadása nélkül gyakorlatilag 4 Portal2 kártyát tudok összeszedni és kész.
Magyarul amit a legelejét megtudtam és gondoltam.
Adott 6 játék.
6 játék amit amugy vagy játszanál vagy nem érdekel.
Adott 6 játék, amihez van pár jelentéktelen dlc, már ha van.Most van egy 8lapos csomag kártya, elvileg dobhat mindegyikből 4-et, amiket csak 1x dob!
Ha kidobta a másik négyet csak vásárlással tudod összevenni.Ha mindenkinek 1x ugyanazt a 4-et kidobja, akkor mindenki megtartja értelemszerűen, ha enm akkor meg minek is cserélném el ha csak olyat kapnék amit amúgyis kidob a gép, és olyat miért cseréljek el amit még1x nem ad a gép.
Akkora baromság ez hogy na, mármint a trade-része.
És a Craft, kapsz sok marhaságot, ha craft-olsz...meg valaki mondta hogy dlc-t, hát jó ha amúgyis játszanál ezekkel a játékokkal, de direkt ezért netán megvenni egy játékot a 6-ból és ezért játszani értelmetlen.
Vagy nem látom jól át a dolgokat?
Megint arra megy ki a dolog hogy pénzt húzzanak le rólunk, és akkor sem kapsz se játékokat sem értékes dlc-ket, csak szar háttér meg smile-kat. -
ez is egy érdekes olvasmány.
ebben pl. azt írják, hogy csak az első szett fele drop-pol, soha többet nem.btw. a hétvégén free CS:GO nem dob semmit, ha nem vetted meg a játékot.
ezeket összegezve arra jöttem rá, hogy plusz pénz kiadása nélkül gyakorlatilag 4 Portal2 kártyát tudok összeszedni és kész. a magam részéről ezzel ki is szálltam a dologból; ha megvan ez a négy kivárom, hogy hogy érdemes őket elpasszolni és vége.
@#15 ayo
#6-ban már linkeltelek -
ayo
veterán
szerk.: ja jo nem neztem csak hogy kerdesek sokasaga van
de ha mar irtam akkor irok vmi hasznosat: az egesz beta tehat barmikor valtozhat mondjuk a market is beta a 200 limitjevel es az se valtozott mar lassan feleve. jelenleg ha megvan a jatek akkor kidropolod oket es ennyi.
igazabol tok ertelmetlen ez a drop siman meg lehetett volna csinalni hogy van portal 2 jatekod akkor itt van 4 kartya tessek viszont igy a steam ezutan majd mutathatja hogy ezek a jatekok mennyire sikeresek mert mindenki veszi es jatszik vele + a jatekora statisztika is szepen fel fog menni.
az egesznek kb ez a celja hogy vasarolj cserelj. alapvetoen en is itt allok par kartyaval es kb abba is hagytam az egeszet mert most vagy adok erte egy black ops 2t vagy egy masik kartyat vagy penzert veszek kartyakat. aszem ennyire nem eri meg hisz inkabb veszek belole egy indie jatekot vagy akar egy deus ex hrt ha ilyen szep learazas van mint 2 db kartyat vagy egy csodas emotiont
-
Alien83
senior tag
Csak egy röpke kérdés.
Ha 1 karit dob a gép, és te elcseréled, akkor ugyanolyat még1x nem dob már?
Mert akkor nincsen értelme elcserélgetni. -
válasz
Vertigo18 #11 üzenetére
"soha a büdös életben nem fog már több esni, jól értem"
hát erre én is kíváncsi vagyok. elvileg ötször lehet összeszedni minden szettet (minden összeszedésnél szintet lép a szett), nem tudom, hogy szintenként dobálja a felét, vagy csak az első szint felét dobálja és utána "soha a büdös életben" nem fog többet.
@(#12) alratar
#5-től olvass vissza
-
Ha már ezeknél a cardoknál tartunk, hogy van a dropjuk?
Nekem tegnap megvolt az öt drop tf2-ben (egyik duplikáltan), lesz még, vagy ennyii? -
tudtommal nincs.
btw: itt a teljes FAQ (angolul), mert annyira nem feltűnően van linkelve, google meg nem találja meg könnyen.
többek között az is benne van, hogy Team Fortress-re és Dota2-re csak akkor dob, ha már költöttél a játékra/játékban. (És a költés arányában.)
-
Vertigo18
addikt
Most ezt azért nem értem, mert nekem kiesett eddig a TF-hez 5 db. kártya, de ma hiába vagyok már 2 órája játékban, nem esett egy sem... :/
-
Pedro78
senior tag
Meghivoja ha van valakinek akkor en elfogadnek egyet.
-
zolee1988
tag
van par TF2-es karytam, cserelnem barmelyik HL2-re
-
Joe Swanson
senior tag
Nah akkor kezdem is!
CS:GO Balkan kártyámat cserélném akármilyen másikra.
-
BioNiCMaN
addikt
Csak azért, hogy ne a másik topicot "szemeteljük" össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest