Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Vertigo18
üzenetére
A 40 kártyát úgy értettem hogy az 5.ös szintű badget eléréséhez annyi kell :
: 8db kártya
Patient Zero
: 16db kártya
Infection
: 24db kártya
Outbreak
: 32db kártya
Epidemic
: 40db kártya
PandemicÉs ezek szerint ahogy írjátok , nem dob 20 darabot, de engem az nem is érdekel mert ha tetszik egy kitűző akkor azt meg szoktam venni euróért.
-
-
Prof
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
En a 3db -10% Toki Tori 2-omet imadom. Mindenki a fejleasztocsapat bundlejat vette steamen akciosan amiben bennevolt es ott pihen a masi k3 jatek giftkent az inventoryjaban mert azok mar sok bundleben voltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Poen kedvert csinalnek a helyukben Aprilis 1-ere aki akkor craftol +40% ,+80% price kuponokat amivel dragulna a jatek
-
Prof
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Nem borul, csak ideiglenes (aki nem nezi a tobbi eladasi arat) irealisan magasra fogja berakni es nezhet hogy nem adta el mar miota

Kulonosen szemet mert sokszor egy majdnem vizszintes vonal van aminel 3szoros arkulonbsegek is vannak, mert pont az ilyen korai draga/ritka szakaszban, penzatmentesnel a grafikon skalaja megmarad. hogy megtudja mutatni a nagy erteket is. -
ayo
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
azert tulzas hogy csak pozitivan irtunk rola hogy milyen jo, nemhiaba adjuk el es nem gyujtogetjuk ezerrel

kivancsi leszek szerdatol hogy fog valtozni a kartyak arfolyama, gondolom ez is mint minden uj cucc csak olcsobb lesz es aki az elejen hasznalta azok voltak a szerencsesek, meglatas.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Fura én ezt a steames leírásban olvastam

Mik azok a fóliás játékkártyák?
Miután elérted a 10. Steam-szintet, van egy kis esélye annak, hogy amikor játékkártyát kapsz egy játékkal játszva, annak speciális fóliás kerete lesz. Egy fóliás kártyaszettet összegyűjtve abból fóliás kitűzőt készíthetsz. A fóliás kártyák és kitűzők ritkaságukon kívül más előnnyel nem rendelkeznek. -
válasz
Vertigo18
üzenetére
"soha a büdös életben nem fog már több esni, jól értem"
hát erre én is kíváncsi vagyok. elvileg ötször lehet összeszedni minden szettet (minden összeszedésnél szintet lép a szett), nem tudom, hogy szintenként dobálja a felét, vagy csak az első szint felét dobálja és utána "soha a büdös életben" nem fog többet.
@(#12) alratar
#5-től olvass vissza

-
tudtommal nincs.
btw: itt a teljes FAQ (angolul), mert annyira nem feltűnően van linkelve, google meg nem találja meg könnyen.
többek között az is benne van, hogy Team Fortress-re és Dota2-re csak akkor dob, ha már költöttél a játékra/játékban. (És a költés arányában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- iOS alkalmazások
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- JBL STAGE 2 9634
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

DDDDDD

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)