Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

- 

LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vistaboy
veterán
Igaz, gyorsan be is újítottunk egy BioShock Infinite: Season Pass-t, 5 euróért szinte ingyen volt. Lehet, hogy megint elnézték az akciót, volt már rá példa, hogy az alapjátékot és a DLC-t is leárazták 75%-kal, majd pár perc múlva visszaállt a Season pass 20 euróra. Most szerencsére gyorsan sikerült beszerezni ennyiért.

- 

GergőBp
tag
Néztem az árát, hogy felment, de nem értettem miért. Most is folyamatosan csak kúszik fel a piaci ára. Ugye a játékban kb 2,5-ért kínálja. Most a piacon 1,99-ért lehet megvenni. Nekem 0 forintos beruházás, mert a kártyákat, tárgyakat áldoztam be érte. Cska hát a fene sem gondolta, hogy máséfl óra laatt pont annyira megy fel, hogy már ne legyen rá elég. Most van 1,82 ojróm, de 1,99 a legalacsonyabb ár. Így igazából nem érdekel a dolog, hogy "bukok"

- 

Arkennys
addikt
Hagyjatok már lógva ezekkel
 Persze akkor 1 elment. EGY! 
 Nekem is van helsing ritka háttér lett, mikor még unikum volt. Ment el abból jó áron is, mostanra kutyának se kell. Hamar rájönnek a népek, hogy sz*rt se ér az ilyesmi valójában. Most én is kezdjek el ganaj drága szimpla kártyát keresni és az orrotok alá dugdosni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
 - Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"

Persze akkor 1 elment. EGY! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)