- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Dehogy vannak van 1 szem kozgazdaszuk, aki megdolgozik a penzert. Lefogyasztjak a steamwallet-eket szepen es csokkentik a jatekosoknal levo kartyak szamat, mialatt eladnak sok jatekot.
A booster pack meg lvl120-on is alig jon.
Sokan csak a kartyak miatt vesznek meg indie cimeket, amiket eletukben meg se neznek -
Prof
addikt
-
Hun Mallior
tag
Ha most arra gondolsz melyik játékból érdemes badge-t kirakni (ergo melyik olcsó), azokat nézegettem. Mivel lvl 11-ről mennék már 20-ra én is, de ahogy számoltam 0,5-0,7€ között mozognak az olcsóbb badge-k.
(furamód mindig a bundle-ös kártyák az olcsók)
Arra jöttem rá, hogy nem éri meg Nekem, mivel lvl10-20 között 1 szint=2 badge, ~20badge=10-12€ -
Hun Mallior
tag
Én is panaszkodtam rá tegnap a steam topicban. És potn ezt modntam, hogy lehet sok embernél fut és összeakad valami, vagy kisebb az esély ienkor. Pl.: indie flashpoint packot farmoltam, röpke 14 óra alatt jött ki a 3 játékból a kártya.
ui: ha már írtam ide: dota 2 "Dragon" és Divintiy:dc "The dragon" háttereket keresem. Hátha van itt valakinek, kártyára cserélem. -
Cheesus
senior tag
Nincs 10-es szinthez kötve, mivel énis kaptam egy Zombie Driver Booster Packot
Fel is dobtam kjibonta Marketra az Alan Wake-kel együtt, és gondoltam a befolyt összegből megveszem a super meat boy-os kártyákat, mivel abból csak 5 darab van, de ahogy nézem az árakat, lehet jobban kijövök ha ink megveszem a 9 TF2-es kártyát, mivel eléggé lenyomták az árukat... (konkrétan 0,15-ért mennek átlagban...) és ha sikerülne vmit alkotni meg is lenen a 10-es szint -
Mate
nagyúr
Igen. Elsőnél kaptam csak kupont. Utána kaptam emoticon + background+ már nem tudom mit és tegnap kaptam a rejtéses kártyákat.
Kupon amúgy még megvan. Sanctum -50%, viheti akinek kell...
Amúgy nincs valami előzmény rész, ahol meg lehet nézni mikor mit adott a gép?
Ami még elég hülyeség szerintem, hogy a fóliás kártyákból készített kitűző is csak 100xp-t ad. Adhatna 150-200-at nyugodtan.
Bár nem érint, mert egyetlen egyet nem sikerült még kapnom...
-
Arkennys
addikt
konkrétan nekem is. többiről pl a monkey-esről se hallottam még, csak steamgiftsen látom pár napja. Többi címét se hallottam még sohasem, kivéve a kingmaker-t. Nevetséges, de komolyan, hogy oké, kis kiadók ugranak a dologra főleg, de azért normális dolog is bekerülhetne nem csak minden 4. adagba kb
-
DeFranco
nagyúr
persze... én is most azzal szórakozom, hogy eladom a felesleges vintage TF2 itemeimet minimum áron... kijön belőle két kártya ára, aztán legalább lesz egy craftolni való szettem... utána meg van jön a booster pack vagy nem
de biztosra veszem, hogy lesz még drop is, ha leül a téma, akkor adni fognak minden játékhoz extra dropokat...
-
törölt tag
-
cashback
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest