- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
La Magra
tag
Itt is van az 5 új kártyás játék:
Serious Sam 3: BFE
Anodyne
Super Meat Boy
Blocks That Matter
Brütal Legend -
sagem
addikt
válasz
Kareszovics #395 üzenetére
Miért, ma jönnek új játékok?
-
Kareszovics
addikt
Kíváncsi vagyok a ma esti felhozatalra, jó lenne, ha ma is dobna olyan játékot ami megvan, eddig végig mázlim volt.
-
Źşë'
addikt
ebből is látszik, semmi értelme a foiloknak, sehova nem tudod használni, csak az inventoryban roha^^ak.. mondjuk eddig se volt haszna
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Vertigo18 #387 üzenetére
Fura én ezt a steames leírásban olvastam
Mik azok a fóliás játékkártyák?
Miután elérted a 10. Steam-szintet, van egy kis esélye annak, hogy amikor játékkártyát kapsz egy játékkal játszva, annak speciális fóliás kerete lesz. Egy fóliás kártyaszettet összegyűjtve abból fóliás kitűzőt készíthetsz. A fóliás kártyák és kitűzők ritkaságukon kívül más előnnyel nem rendelkeznek. -
JoolsNOS
veterán
Azt ugye tudjátok, hogy fóliásat csak 10es steam profilszint fölött dob.
Apropó, ezt. hogy lehet fejleszteni, ha lehet akkor ingyen?
-
AjgorB25
csendes tag
Bár ez annyira nem tartozik ide, de szeretném megkérdezni, hogy eddig hány embernek dobott foil kártyát? És van bármi előnye, hogy abból craft-olok kitűzőt? Például ritkább cuccokat kapok?
-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben #378 üzenetére
Valve nem tervezi. "Nem akarjuk, hogy nehéz legyen megszerezni a kártyákat, ami néhány achi esetén előfordulhat, ha az achik nehezek. A játékélményért akarjuk adni a kártyát", vagy valami ilyen volt a szövegük. Ehhez képest poén a $9-ért vehető kártya.. Az aztán játékélmény
Mondjuk jelvényt esetleg tényleg adhatna. De azokat meg egyelőre kártyákból kell kraftolni. Úgyhogy szerintem nem lesz ilyen. -
morvaigaben
tag
Szerintetek lesz badge achievement-huntért?
Nemsokára elvileg jön a játékok száma utáni jelvény is.
-
-=Vacsek=-
senior tag
keresek Fiery Omen-t
-
sagem
addikt
válasz
morvaigaben #374 üzenetére
Elképzelhető, hogy haverodnak akkor javítva lesz, valami biztosan nem stimmel a DOTA-al, mert sokan panaszkodtak rá, de akik -mint én- a trading card beta után vásároltak azoknak ez már így marad, mert nem hiba, hanem így találták ki
Akik a trading card ELŐTT vásárolnak cuccot, azoknak jár majd a kártya.
thx all a visszajelzésekért
-
sagem
addikt
válasz
Lacccca87 #371 üzenetére
A lényegét próbáltam betenni, annyi hibával hogy már költöttem annyi pénzt..de akkor kérlek írd be hogy valójában mit jelent..
Azt, hogy ingame vásárlástól elérhetővé kellett volna válnia pedig a hivatalos trade card faq-ból szedtem.szerk: bár, azt hiszem megvan a hiba: azelőtt kellett volna az ingame vásárlást csinálni, mielőtt aktiválja az ember a trading cardot, ha utána vásárol, akkor szívás van. Akkor ennyi, 9 dollárt biztosan nem fogok fizetni egy darab kártyáért..
-
Lacccca87
addikt
Nem szeretnék személyeskedni de amit idéztél és amit "fordításnak" írtál köszönőviszonyban sincs.
-
sagem
addikt
válasz
Lacccca87 #369 üzenetére
Nem, 9 dollár után jár egy újabb kártya és ha premium vagy akkor elvileg járna a 4-5 kártya, mint a TF-nél
Ha megnézed a kitűzőknél, a Dota 2 a "How can I earn more drops?" résznél ezt írja (illetve ezt írja akkor, ha a rendszer szerint nem vagy jogosult a kártyákra
):
"You have spent approximately $0.78 USD in the game after this card set was released."
Vagyis költs el 0,78 dollárt (pont 0,59 euro kb) a játékban a kártyákhoz. Szóval szerintem csak bugos a rendszer (a kollégának meg a TF2 nem jó, szóval valami biztosan nem stimmel sajna..)
-
sagem
addikt
Remek, akkor várhatunk amíg javítják
Az a baj, hogy ha a steam pénztárcára kattintunk, akkor a licenszek + előfizetések résznél szépen felsorolja a játékokat, s míg a TF2-nél ez szerepel "Team Fortress 2 - In-Game Upgrade", addig a Dota továbbra is ennyi "Dota 2 - Hardware Survey" - A Dotanak többféle verziója volt / van, lehet, hogy párnál hibás..bár, neked meg a TF2 rossz..szóval nem tudom, de remélem, hogy javítva lesz.
-
sagem
addikt
A Dota 2 áruházában vettem egy 0,59 euros cuccot, a játékkönyvtár tulajdonságaiban a Dota - premium szerepel, azonban a kitűzőknél továbbra is azt írja, hogy a Dota nem dob kártyát, mert nem premium (nincs vásárlás a játékhoz). Lehet ezzel kezdeni valamit? Esetleg csak sokáig tart amíg befrissül?
-
Źşë'
addikt
[Have] Portal2 - GlaDOS; The Lab [Want] Chell; Finale; Intro; Mannequin
természetesen 1:1-ben, fenti Glados ill The Lab kártyákból több is van -
törölt tag
-
Niczo
senior tag
A.R.E.S. kártyákat cserélnék.
Van: Minos Core, Valkyl
Kellene: Zytron, Prime Guardian, Dr. Julia Carson -
Lacccca87
addikt
TF2-es pyrot cserélnék TF2 ből bármire ami nem soldier,medic,sniper.
-
genndy
addikt
válasz
cashback #355 üzenetére
9$ / 1 kártya.
Pedro78 : azért nem dob, mert közben kidobta azt a 4-et ami eshet. Innentől már csak venni tudsz (kártyát, vagy storeban TF2 itemet).
Illetve ha behozzák a '3 kártya eshet véletlenszerűen még' dolgot, akkor majd esni fog. Az viszont tök random lesz (tehát nem a mostani 20-30 perc/kártya, hanem teljesen véletlenszerű). -
-=Vacsek=-
senior tag
cserélnék Faerie Solitaire karikat 1:1be
ami van cserére
Faerie's Plea 3x
Dark Warden 1xés ami kellene
Fiery Omen
Royal Summons
Stolen Magic
Fate's Grasp -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Tudok olyan kártyát cserélni amilyen játék nekem még nincs meg? Mármint steam engedi? Tehát én felajánlok egy L4D2 Charger kártyát, és szeretnék egy HL2es kártyát (mindegy melyiket, mert még nincs meg).
-
Spet
addikt
Faire, Kick it, A.R.E.S lapjaimat cserélném másra (főleg Portal 2, HL2, L4D,CSGO TF2 lapokért).
Inventory-m, vegyetek fel nyugodtan, és megbeszéljük.
-
sagem
addikt
hmm..nem olyan rossz dolog ez a kártyásdi, jópofa kis plusz, sokat nem kell tőle várni, s nyilván meggazdagodni sem fog belőle senki, de nem is arra van kitalálva
Nekem pl. csak két kártyás játékom van momentán, abból is az egyik a TF2 amihez még réges-régen vettem valami pár centes vackot, így 5 kártyát engedett kiszedni. A másik meg az FLT amit valami jó árasított akcióban szereztem be anno. A kettőből kiszedtem 3 eurót (ami engem megdöbbentett - kb 15 perc alatt elvittek minden kártyát,..kicsit pörög a piac, pedig ez még "csak" a béta..), és mivel játszottam is a TF2-el még tárgyak is estek (hülye vagyok hozzá egyébként
), azokat is el tudtam adni..így gyakorlatilag az FLT ára máris visszajött..
Az ilyen plusz dolgok tartják életben / erősítik a Steamet, ebben a kártya koncepcióban is rengeteg potenciál van még szerintem. Ok, nyilván a pénzre mennek, de ez most jól el van találva. Aki azért játszik egy játékkal ,mert érdekli, annak ki fog esni a kártya (ha benne van a játék a programban), aztán azt kezd vele amit akar. Aki gyűjtögetni akarja, vadászhatja, aki meg tesz az egészre magasról, azt sem éri semmi hátrány.
Bááár azt hozzátenném, hogy a pár dolláros/eurós "visszatérés" helyett az lenne az igazi, ha a használt játékokat is el lehetne adni / ajándékozni Steamen..de attól tartok erre várhatunk..
szerk: bocs, nem válasz akart lenni
-
Alien83
senior tag
Costum Quest játék kell valakinek valamiért cserébe?
Mondjuk néhány kártya? -
Van egy felesleges Triple Town-om (adok hozzá The Maw-t is), elcserélem 2 USD értékű kártyá(k)ra. -
gtamate2
veterán
Itt az invertorym, amiből kettő van azt cserélem, illetve mindent a l4d2 és csgo kátyákon kívül. Cserébe pedig pont ezek érdekelnének
-
Pedro78
senior tag
Piacot mar hasznalom, a kerdes arra vonatkozott, hogy ha egy db akarmit megveszek tf2-ben akkor premium leszek-e.Erre irtak, hogy ingame piacon kell venni es akkor premium leszek.Nekem ez azert jo, mert amit hasznalik acc azon f2p a tf2 igy nem dobott kartyat, de ha igy megy majd akkor veszek valami piti dolgot ingame es nyerek 4 kartyat. (~1eurot)
-
Hangm4n
tag
Vagy veszel valami olcsó DLC-t (vagy Fortix-ot 1 euróért) PayPal-lal és 1 hónap után tudod használni a Piacot. Ott meg eladsz 2-3 kártyát és már vehetsz is valamit a TF2-ben.
-
Lacccca87
addikt
Mert lehet nincs pénz a steam valetre feltöltve ugy ahogy nekem se és csak ezért 5 eurt (ami a minimum) nem fogok felrakni hogy utána ott álljon az idétlen árak miatt 0.13 0.68 stb.. nem tudod lenullázni utána sose.
AZ OB-t meg megveszi kártyával amennyiért van és kész. Főleg msot ugyis nemsokára jönnke az akciók és megint le lesz árazva az fix. -
Cheesus
senior tag
Arról szeretnék érdeklődni, hogy TF2-ben fog nekem dobni kártyákat ha megveszem pl az Orange Box-ot?
Mert én csak a F2P verzióval szoktam játszani, és úgy tudom ilyenkor csak akkor dob kártyákat, ha vásárolsz valamit marketen a játékhoz. -
Źşë'
addikt
Portal 2 karikat cserélek szintén Portal 2-esekre
ami van cserére: GlaDOS, The Lab (ezekből több is van)
ami érdekel: Chell, Finale, Intro, MannequinTF2 karik szintén TF2re
ami van cserére: Sniper, Soldier (ezekből több is van)
ami érdekel: Scout, Heavy, Spy, Pyro -
Megváltoztatták a dropok gyakoriságát? 3 óra alatt 2 játék is csak 1-1 kártyát dobott, és még mindkettőből van még 2 drop.
-
Hangm4n
tag
5 more games have added trading cards for you guys, enjoy!
Monaco
A.R.E.S.
Trine 2
They Bleed Pixels
Defender's Quest: Valley of the Forgotten -
Lacccca87
addikt
HL2 és CSGO kártyákat keresek, Porta 2-őst tudok adni érte. Privátba küldjön steam usert aki szeretne tradelni.
-
Hangm4n
tag
-
La Magra
tag
válasz
-=Vacsek=- #304 üzenetére
Bocs, SWAT már nincs meg...
-
La Magra
tag
Bit.Trip Runner2 kártyákat keresek (kivéve Reverse Merman, Unkle Dill és Whetfahrt Cheeseborger).
Cserébe az itt található TF2 és HL2 kártyákból lehet válogatni (vagy esetleg a többiből is, de azokat első körben inkább megtartanám). -
albert8
veterán
Jockey-t cserélnék más L4D kártyára
yyboomer charger tank hunter smoker -
Arkennys
addikt
nincs mit, és ennél jobban már nem nagyon csökken majd az áruk már szerintem. Első hullámot nem tudtam elkapni, most meg már elkéstem eléggé.
CS:GO-t meg szerezd is be, jókat szoktam én is szórakozni benne
már ha nem ultimate killerekkel sorolnak be, rühellem mikor egyet mozdulok és már 600 méterről fejbevágtak távcsövessel
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest