- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt200
tag
Nincs. Achievementet szeretnék feloldani, meg kapnék tp-t, amitől átfejlődnék 8as szintre és megkapnám érte az 5 darab summer sale kártyámat. Révén hogy ez ingyenes játék volt, gondolom sok mindenki szerzett kártyát hozzá, olyan is akinek nem kell, nekem pedig ehhez van a legtöbb...
-
-
Nem, a vásárlást arra értettem hogy megvásároltam az összes kártyát egyben amíg meg nem volt a szintenkénti 8 darab kártya, - azaz azon a pár darabon kívül amit úgyis dobott játék közben -, gyakoraltilag megvásároltam az 5.ös szinthez szükséges 40 darab card-ot, ugyanis tetszik a Pandemic kitűző, és nem volt kedvem annyit várni míg a 20 darabot odaszórja.
-
-
-
morvaigaben
tag
Ma adott egyet Dungeons of Dredmor-ból, mert persze Beta-ban craftoltam ami kell, ott még ugye nem szórt csak kuponokat ...
Talán ma kiderül mit is rejt, lehet olyan mint a Summer Ticket volt 2 éve, hogy apróbb dlc-ket, tf2 itemeket lehet majd venni belőle. Bár inkább ne, mert most már csak olyanokat fogok esetleg craftolni, ami kell is... (pl: KF, Warhammer játékok esetleg, Batman. ha jön hozzá a kártyatámogatás)
-
SQX_Barto
addikt
Tehát akkor csak az aktuális szint badge-e lesz meg?
Nem baj, a harmadik eléggé tetszik
Még szerencse, hogy majdnem mindenki más badge-et akar, így lehet jól csereberélni.
Megnéztem a Badge-eket és csakis a HL2-é tetszik nekem.
Foil badge szerencsével jön, vagy csakis foil kártyákból? Erre még nem kaptam választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest