Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
többet ér, és ha el tudod adni akkor a teljes paklit meg tudod az árából venni - sztem bolond lenne az ember bekraftolni egy ilyet, valószínűleg uannyit ér kraftolásnál
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
SQX_Barto
addikt
A showcase miatt akarok Level 10-et. Foil kártyák annyira nem érdekelnek, ha ad valamit esetleg, akkor mákom van és többért tudom majd eladni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Tehát akkor csak az aktuális szint badge-e lesz meg?
Nem baj, a harmadik eléggé tetszik
Még szerencse, hogy majdnem mindenki más badge-et akar, így lehet jól csereberélni.
Megnéztem a Badge-eket és csakis a HL2-é tetszik nekem.
Foil badge szerencsével jön, vagy csakis foil kártyákból? Erre még nem kaptam választIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Źşë'
addikt
pedig ez úgy lenne a jó, lenne mi motiválná az embereket az 5ös szint felé, persze más értékelési rendszerrel, ha nem is többszöröse de azért illene adni valamennyi pontot pluszba
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
morvaigaben
tag
Ma adott egyet Dungeons of Dredmor-ból, mert persze Beta-ban craftoltam ami kell, ott még ugye nem szórt csak kuponokat ...
Talán ma kiderül mit is rejt, lehet olyan mint a Summer Ticket volt 2 éve, hogy apróbb dlc-ket, tf2 itemeket lehet majd venni belőle. Bár inkább ne, mert most már csak olyanokat fogok esetleg craftolni, ami kell is... (pl: KF, Warhammer játékok esetleg, Batman. ha jön hozzá a kártyatámogatás)
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
-
ruti
Közösségépítő
-
BigBlue69
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest