Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcrk
tag
válasz Peaceliker #8627 üzenetére
Ha megjött már és nem kellett ráfizetni az nagyon jó, de ez alapján még lehet meglepi:
WILL MY PACKAGE BE CHARGED CUSTOMS FEES?
All international orders are subject to customs and duty fees as defined by the country of import. Unfortunately, we are unable to provide information on whether you may or may not be charged customs/duty fees. Duties will be determined by the country of import upon arrival of your order based off product value.These fees are not included in your Skull & Co. order and/or shipping total. Skull & Co. assumes no responsibility for duties incurred on your parcel. All fees must be paid by the parcel recipient
Én pl uag telefon tokonál jártam már úgy, hogy majdnem mégegyszer annyit kifizettem, mert a vámon nem fogadták el a számlát, amin az áfa már rajta volt és azt írta minden költség rendezne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest