Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én arra használom SD-ről a Win-t hogy ha valami olyan munka van amit meg kell csinálni és csak Win alatt van rá megoldás akkor és arra az időre berakom a kártyát amin a Win van és használom amíg kell utána kártya ki és elrak. Így teljesen okés szerintem és semmi baja nem lesz az ilyen szintű használattól ...
Viszont otthon van egy SSD -s Dock-om is amin van Win is meg közösen használt btrfs particó is
viszont ez utóbbit sem ajánlanám, olyannak aki nem ért valamennyire az egészhez .Amúgy a 3.5.5 -től vártam ennek az egésznek a megoldását (Lehet, hogy meg is csinálták csak ezt sem írták még). Mert sok olyan pozitív dolog is történt amit nem is írtak és működik már szerintem is rendesen pld. a Open VPN csomag teljesen rendszer része (nem hiányzik a fele) így nem kell frissítésenként telepíteni a hiányzó részét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont ez utóbbit sem ajánlanám, olyannak aki nem ért valamennyire az egészhez .
Cucuska2