Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrviceguy
tag
Sziasztok - elég sok szenvedés után végre megvan a tökéletes self-contained kit a deck-hez, megosztom, hátha megspórolok valakinek egy napnyi utánajárást.
Alapvetés: Az nem lehet, hogy ne férjen minden tartozék (töltő, kábel, battery pack) egy, lehetőleg kis táskába, amit csak felmarkol az ember és viszi magával. És az se lehet, hogy egy jó 4 órát ne tudjon a setup.
A megvalósítás képekben:
A lista:
- JSaux silicone case [link] - hát ezt nem feltétlenül ajánlom, mert én sem vagyok 100%ig megelégedve vele, lehet benéz majd egy Spigen rugged armor [link].
- JSaux carrying case [link] - itt még néztem a Spigen-t is, de ott a deck alatti tároló elég kicsi, és a joystickjeinek nincs külön kialakított mélyedés, hanem belesimulnak a pakolható felső részbe, azt én annyira nem éreztem biztonságosnak [link]
- JSaux screen protector [link] - applikátoros, nagyon egyszerűen feltehető, de azóta már van belőle light blocking is, inkább azt venném
- AlzaPower Parade 30000 mAh Power Delivery (60 W) [link] - Nagyon fáztam ettől (bár van monitorkarom is Alza saját márkás, és az kitűnő vétel volt) - de eddig egyelőre jónak tűnik. Az átlag 20k mAh kapacitású aksik, amik 3.7 volton kb 74Wh-t tudnak, a deck 5200 mAh-s 7.7 volton 40Wh-ás aksiját egyszer sem tudják feltölteni nulláról százra, így azok rögtön ki is estek. Az Alza 30k mAh-os powerbankja 111Wh-t hoz 3.7 volton, ez már kb egy nulláról full feltöltést bele tud gyömöszölni a deckbe.
- Baseus GaN Lite fali töltő, 2x USB-C, 65W [link] - A töltőnél két szempont volt - férjen be a case-be a powerbank mellé, és tudjon minimum 45W-ot, de inkább többet, hogy egyszerre két device-t is tudjon tölteni. Itt nyilván az első volt a szűk keresztmetszet, az egyetlen 3x3.5-ös keresztmetszetű 45W+-os töltő itthon a Baseus-é, úgyhogy erre esett a választás
- Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C (USB-C) 100W 1 [link] - A kábelnél szempont volt, hogy máshoz is felhasználható legyen, és egér/billencs se szereti 90 fokos csatlakozóvéget, így azt elengedtem. Legyen braided és ne legyen méternél hosszabb - pipa.
Sok hely nem maradt, felülre még befér egy airtag, hogy baj ne legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Parfüm topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Cucuska2