Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz Micsurin #67744 üzenetére
ha a paypalon át nem megy akkor a kártyával lesz vmi gond, hívd a rajta lévô telszámotv a bankot.
Farkas86 (#67741)
ha mobil chrome akkor ezt kell kikapcsolni, asztalin talán vmi addon zavar be?Kérlek, 5 percen belül szerkeszd az előző hozzászólásod, ha van még mondanivalód!
[ Módosította: BomiBoogie ]
/s
-
vhw
addikt
válasz Micsurin #67791 üzenetére
Igen... lehet paypal fiókra pakolni... de ha szeretnék valamit venni, akkor pont akkor szeretném megvenni, nem 1-3 nap múlva... (egyéni szoc. prob. tudom)
Csak idegesítő, hogy mi a bánatért erőltetik ezt a selejtes brandet, amikor már mindenhol a netes vásárlást tolják az ember pofájába... ja, hogy arra épp nem jó.
Nem baj, hajtok belőle repülőt.De nem offolok többet...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Wolverine
félisten
-
wjbhbdux
veterán
válasz Micsurin #100913 üzenetére
Több játékkal is ugyanez a helyzet? Nézd meg az erőforrás figyelő lemez részén hogy pontosan melyik fájlon szüttyög, azzal már rá lehet keresni hogy másnál is előfordult e.
Esetleg a beállításokban a beta klienset meg lehet próbálni, hátha pont erre javítottak valamit mostanában.[ Szerkesztve ]
/s
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #100911 üzenetére
Még mindig... Már DIGI-nél vagyunk, routerek beállításait átnéztem, gépen a hálózati beállításokat alaphelyzetbe tettem, tűzfal és antivirus lelőve, az 5. letöltési régiót választom már de még mindig a csomag szerinti sebességgel elkezd letölteni a Steam majd szépen droppol 0kbps-re onnan néha felúgrik 200-ra majd megint pár percre 0...
Mi lehet? Steam reinstall is megvolt ...
Minden más normálisan tölt le normálisan.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
Segal
veterán
válasz Micsurin #102456 üzenetére
Sokáig én is hardveraprórol vettem a kulcsokat (igaz én épp másoktól). A lényeg hogy megbízhatóak, de mégsem érdemes tőlük venni mert ők is csak annyit szoktak csinálni hogy szürkéből megveszik és eladják neked egy kis haszonnal. Magyarul jobban jársz ha eleve te veszed meg szürkéből a kulcsot. Keress rá és látni fogod hogy gyakorlatilag mindegyik egy picit olcsóbb "odaát"
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Micsurin #102458 üzenetére
Ebben az esetben viszont érdemes akkor valamelyiktől venned. Nem szokott gond lenni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
MrTwister
őstag
válasz Micsurin #102616 üzenetére
Azt hiszem itt olvastam a PH-n, hogy a járvány miatt a Steam lelőtte a global frissítéseket, hogy ne terhelje az Internyetet. Sávosan frissít ki tudja milyen metódus szerint, a Netflix meg a Youtube lejjebb tekerte a felbontást, megy a korlátozás mindenhol az IT-ban is nemcsak a real worldben. Ez van. A lényeg, hogy pozitív hatása legyen a világszintű intézkedéseknek és érjen véget ez a pandémia.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
csaba951
veterán
válasz Micsurin #102616 üzenetére
Az a Steam kliens alapbeállítása, hogy nem frissít akkor ha akkor érkezik a frissítési értesítés, amikor éppen játszol. Ilyenkor van az, hogy átütemezi másik időpontra.
A vírus miatti sávszélesség spórolás meg úgy van, hogy most eleve csak azokat a játékokat frissíti amikkel az elmúlt pár napban (4-7?) játszottál. A többinél csak feljegyzi, hogy van frissítés, de nem tölti le, hanem beteszi egy várólistába, amit (ütemezve) majd letölt.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Micsurin #102642 üzenetére
Meddig hagytad futni? Szerintem várj egy picit türelemmel...
Szerintem hagyd ott jó sokáig, be kell annak indulnia előbb utóbb.
Van amikor egy ideig a lemezen mókol és nem jelez semmi forgalmat, főleg ha nem SSD-re töltessz akkor egész sokáig is tarthat.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Hokunda
senior tag
válasz Micsurin #102642 üzenetére
Detto ugyanez szokott előjönni nálam is.
Csak steam (a többi papír szerint) disk usage 100-200 k (és ez magával vonzza a letöltési sebesség beszakadását is)
Új win itt is megvolt, Esetben hozzáadva a kivételekhez, steam régió váltás, cache ürítés, hálókártya driverek tömkelege...
(a szolgáltatónk is más, nálam Tkom/100mega)
Nálam egyetlen prosztó megoldás szokott segíteni hálózati kapcsolatokban, adminisztrátorként (bár talán máshogy nem is lehet) egyszerűen letiltom a netelérést, majd újraindítom. Ilyenkor a 2 órától-1 hétig terjedő időre helyreáll.
Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Micsurin #102647 üzenetére
Pedig lemezproblémára utal... Nyomj neki egy defrag-ot, előtte próbálj áthelyezni pár nem használt nagyobb file-t másik partícióra.
Nem feltétlenül kell neki folyamatosan a lemezre írni, viszont ha a letöltés is droppol és a lemez döglődik, és arra vár a steam, hogy a lemezed visszaszóljon, hogy "oké, jöhet a data", akkor van ez, hogy "100% HDD util., 0kbps datarate".-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
vg
addikt
válasz Micsurin #102650 üzenetére
Ja, értem. Pedig az egy jó router ami neked van. Esetleg, adj a pc-nek a mac cím alapján saját ip-t és azt az ip címet tedd dmz-be, és egy teszt erejéig nézd meg mi történik. Nekem más 5letem nincs. Nekem akkor van probléma a nettel (upc), ha más dns-t használok, nem a szolgáltatóit. Akkor azonnal strict lesz az egész és szó szerint lehal az egész, csak a szolgáltató dns használat + router újraindítás segít.
-
Segal
veterán
válasz Micsurin #102662 üzenetére
Remélem vettél egy levél nyugtatót is
-
nagyúr
válasz Micsurin #102662 üzenetére
Nálam simán tölt 100+MB/s-el is néha... de 80-90 tipikus...
Úgy, hogy sose babráltam a régiót se, Hungary mindig is.Szóval nem hiszem a Steam-el van baj... ezek mind lokális problémák többnyire.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Golden9
addikt
válasz Micsurin #105201 üzenetére
A Price History of Conan Exiles grafikon alapján próbáld prognosztizálni.
[ Szeretkezve ]
-
senior tag
válasz Micsurin #105238 üzenetére
SAM-vel lehet relockolni, csak azt nem tudom, hogy az achi dátumnál mit fog majd írni (a régi dátumot vagy az újat). Sose próbáltam én ezt, ezért nem is tudok rá fix választ mondani. Max annyit tudok csinálni, hogy holnap kipróbálom valamelyik játék achijával, aztán leírom ide a tapasztalatokat.
Egyébként ahogy wjbhbdux is írta, csak akkor nem szabad használni, ha VAC secured szerveren vagy.
-
senior tag
válasz Micsurin #105245 üzenetére
Na kipróbáltam a CSGO egyik achijével amit még februárban szereztem meg. Relockoltam majd egy gyors DM meccsen újra megszereztem, és a mai dátum szerepel ott.
Sirpi: Hanyagold, a scammerek szoktak általában ilyeneket írogatni minden alá (meg hogy véletlen reportolt stb).
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz Micsurin #108588 üzenetére
ahogy láttom googlen ez elég gyakori hiba, mivel ezek nem hagyományos parancsikonok hanem gyakorlatilag egy web böngészőben hívja meg a steam:// URL-t, talán valami baja van a böngészővel ami ilyet nyitna meg, pl internet explorer
viszont a parancsikon tulajdonságaiban megpróbálhatod egyesével kikeresni a megfelelő ikont a játékok fájlai közt
/s
-
Segal
veterán
válasz Micsurin #108626 üzenetére
Csak logikusan gondold végig a dolgot. Ha nem számolná, akkor mindenki akár több ezer óra után is visszaigényelhetné a játékok árát, hogy még nem játszott vele 2 órát
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- iPhone 14 Pro Max 1TB! Karcmentes! Üvegfólia! Apple Számla!
- Macbook Pro 14" - 2024 gyártás, M3 Pro, 36GB/1TERA, 18 ciklus, Apple garancia
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest