Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Igen, sokat játszottam (és játszom most is) offline módban.
-
danih
veterán
Nálam még mindig -75%-ön van a Deus Ex... nem szokott ilyen lenni.
-
danih
veterán
válasz
Mukorka
üzenetére
Van ilyen is, de pl. GTA esetében ez nem lenne igaz - az elveszik.
Egyébként te gondolom a Library-ről beszélsz (játéklista) - ott természetesen külön lesz. Én a tárgytárolóról beszéltem, tehát mondjuk a DS pack giftként megvásárlásával nem 4 objektum lesz a tárgytárolóban, hanem egy. -
-
danih
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nyáhhh elkéstél, már töröltem, de köszönöm

Na, DS nap, ma alszok

-
danih
veterán
Van egy bankkártya, amit a Steam elmentett, és alapbeállításként azt hozza be mindig. Rohadtul idegesít - ki tudom valahogy törölni?
-
danih
veterán
Most néztem hogy hol az új akció, mire leesett, hogy ma mi állítottunk órát...

Na mi a tipp mára? Enyém: Just Cause franchise. -
danih
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Ez nem random, GO-ra jelentkezni kell, és péntekenként van meghívó (gift) szórás.
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az remek, de GOG-on ezek beszerezhetők már régóta DRM mentesen...
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem mindenki, aki updatelt, lett érintett, de az alapján, amit olvastam, minden érintett updatelt

-
danih
veterán
Kis kutakodás után annyit sikerült kihámozni, hogy az érintettek azok közül kerülnek ki, akik már feltették a mai steam update-et. Az userek kis részét érinti a dolog. A valve rajta van az ügyön.
-
danih
veterán
Ilyet sem tosztam még, net van, steam keretrendszer megy (bár alul írja, hogy "no connection), de a friends-be nem tudok bejelentkezni, nem tudok online menni.
-
danih
veterán
LOL 50% off Assassins Creed Revelations
-
danih
veterán
Más is szopik a steam szerókkal?
-
danih
veterán
Háhááá gondoltam hogy bedurrantják az új Shogun standalone megjelenése előtt

-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Hát... ha ilyen Battleship-féleségre menne az ember akkor nem is biztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ennyiért szerintem vihető nyugodtan, nem egy nagy durr, cserébe rövid is, egy mozijegynyit azért rá lehet tolni. Ennél olcsóbban nem nagyon lesz...
-
danih
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
1. Simán másold át az adott játékot valahová, tömörítsd, írd ki, akármi.
2. Steam-ben töröld az adott játékot.
3. Amikor vissza akarod tenni, indítsd el a töltést, majd azonnal állítsd meg, és lépj ki a Steam-ből.
4. Másold vissza az eredeti helyre a játékot, indítsd el a Steam-et és hagyd, hogy behash-elje.
5. PROFITPS. ne feledd hogy a save cuccok jellemzően a dokumentumok könyvtáradban van, külön mentendők a biztonság kedvéért.
-
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Azért nem szabad megvenni így, mert HU hitelkártyával/Paypal lakhellyel fizetve lopást fognak feltételezni (cc fraud) - és jön a banhamma'.
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a lopott dead island üggyel kevered

-
danih
veterán
válasz
SityiSXT
üzenetére
Érdekes lenne...
Milyen OS? Ha nem akarnak hatalmas pénzt a fejlesztésre/driverekre költeni, és biztosak akarnak lenni a már kiadott játékokkal való kompatibilitásban, akkor egyfajta Windows alapnak lennie kellene...
De mivel konzol, feltételezem egyfajta hardverrel rendelkezne... Ilyenkor minden játékot külön tesztelnek majd, megállapítanak egy bizonyos felbontási/minőségi plafont, amire gyárilag beállítják a játékot, te pedig semmin sem változtathatsz?
Fura az egész. -
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Ez azért van, mert ingyenes hétvége jön állítólag.
-
danih
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Miért nem fogod, és próbálod simán ki? Nem veszélyes, nem tudsz elcseszni semmit.
A tiszteletpéldány pedig azt jelenti, hogy ingyé vót. -
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
5 dolcsit megér, ami kb. 3,8 EUR, szerintem ennyiért nagyon sokáig nem lesz kapható steamen...
-
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, az a vége!
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Elég pongyolán írta le, de szerintem azt kell csinálni, hogy
- megkeresed az 1, 2,-ben említett manifest.xml fájlt
- megkeresed ezt: <AddInItem UID="DAO_PRC_EP_1
- kimásolod:
<AddInItem UID="DAO_PRC_EP_1
...
akármi...
...
</AddInItem>
(tehát le legyen zárva a tag)
- megkeresed az 5, 6,-ban említett fájlt
- a végén megkeresed az </AddInsList> tag-et, elé meg beilleszted amit kimásoltál
- mentesz.
Figyelj a megnyitott tag-ekre, hogy le is legyenek zárva. -
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ja, hogy a steamgifts külön rendszeréről van szó? Oks, én azt gondoltam a steamről.
-
danih
veterán
válasz
salieven
üzenetére
ha rányomtam akkor elméletben az oldal úgy látja hogy megkaptam ... de közben lehet hogy nem kaptam még meg
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "lehet nem kaptad meg". Valaki küldi, kapsz róla értesítést, és az ajándékot kibonthatod mailban is vagy a steam kliensben is, és hozzáadódik a libraryhez - azonnal. Szóval tényleg nem értem, hogy lehet "nem megkapni". -
danih
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Nem ám (nálunk), a dobozost kell oda beregelni.
Háhááá 20.000!

-
danih
veterán
válasz
maross
üzenetére
Pontosan az... Csak az előre gombot nyomod és csoki, elmerülsz a "világban".
Szóval ahogy kijössz vissza a barlangból, menj jobbra, a dombok közt lent. Kerítés is megy ott (sok helyen ez jelzi, hogy lehet arra menni).
Egyébként ez a játék megér egy topikot, ahol ki lehet tárgyalni, kinek mit jelentettek a benne történtek... -
danih
veterán
válasz
maross
üzenetére
Sosem kell benne visszafele menni, ha olyan rózsaszínes hely volt, akkor kicsit trükkös optikailag, ahonnan jöttel ott van rögtön mellette a másik út ami felfele vezet - amelyik lentről jön az zöld, neked pedig a kék alagútba kell menned.
Ja most nézem, te az első barlangra gondolsz, ahol a hajóroncs van? Ott a dombok között, lent menj tovább.
-
danih
veterán
Kitoltam a Dear Esther-t, hangulata üt, angolul nagyon kell hozzá tudni, de 7 eurót messze nem ér.
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
MW3 hétvége - ennyi... Meg kéne nézni az aktív játékosszám-grafikont, szerintem kiütné a monitorom tetejét.
-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Jééé a screenek is ugyanazokat a tájakat mutatják

Az a gond, hogy itt aminek ütnie kell az a hangulati faktor, melynek egyik fő összetevője a grafika, és a screeneket összevetve bizony a fizetős viszi a pálmát... azt akarom hogy üssön, mint az Amnesia
-
danih
veterán
Dear Esther-t tolta valaki? Milyen?
-
danih
veterán
Alienware Serious Sam HD 1 giveaway.
Hátha
-
danih
veterán
Van különbség a dobozos kulcs és a gift közt annyiban, hogy a gift a steam rendszerében volt megvásárolva, és gifteléskor/tradeléskor a régiózárat leveszik - ellenben a kulccsal, amelynél aktivációnál van régió-check (bizonyos játékoknál), és ritkán, mint a Bethesda cuccoknál (RAGE, Skyrim), minden indításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami