Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Meg lehet azt oldani, hogy a játékot ne oda tegye fel a Steam, ahol a Steam van, hanem másik partícióra?
-
LGLuke
őstag
Sziasztok!
Ha megveszek egy játékot Steamen, akkor le tudom szedni valahogyan az offline installerét, hogy ne kelljen mindig letöltögetni a komplett játékot rendszer újratelepítés után?
-
polonic
félisten
Nekem eddig nincsenek problémáim az új klienssel.
A bétával viszont annál több volt, nálam azzal jelentkezett pl. az előbb említett jelenség, meg egyéb fagyás is. A végleges itt jó. -
-
-
kutga
félisten
válasz
KubanitoS #637 üzenetére
Üdv!
Ezt megpróbálom. Amúgy tegnap este tudtam játszani, nem laggolt, talán egy kicsit, de a letöltés még mindig nem az igazi.
A telepítésnek is háromszor kellett nekifutnom mert nem értem el a szervereket. Majd csak történik vmi...azóta ilyen amióta upgradeltem a steam platformot.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nem tudom csak nálam jelentkezik-e a probléma, de vasárnap óta elég instabil a steamem.
Egyre többször kapok "Unable to connect" és "Steam servers are offline" üzeneteket, a letöltési sebességem is lassult, volt hogy akár 1 megával is hasítottak lefelé a cuccok, most jó ha 200 Kb-ig felszalad.
Lehet tudni erről vmit vagy a hiba az én készülékemben van?
Szerencsére a vásárlásokkal nincs baj, még csak az kellene hogy hibásan könyvelje a dolgaim.
-
klien
csendes tag
hello
most először szerettem volna steamen vásárolni de nem sikerült."A vásárlás még nem fejeződött be. A hitelkártya-kibocsátó nem fogadta el a hitelkártyád adatait.
Bizonyos esetekben a hitelkártya-kibocsátó „elkülöníti” a bankszámlán az adott összeget, de nem vonja le ténylegesen a számláról. Ha az alábbi információk áttekintése után úgy gondolod, hogy a kártyádat tévesen utasították el, akkor próbáld meg újra a vásárlást."
ezt az üzenetet kapom cib internetkártyával próbálkoztam de nem sikerült. mit rontottam el? mert minden adat jól van kitöltve de mégsem sikerül.
-
dbius
veterán
Azt még csak most vettem meg, őszintén még le sem tudtam szedni, mert a racing csomagból a fuelt szedtem le először, azzal meg sajnos mai napig nem tudok játszani, mivel a valve-nak elfogyott a kulcsa hozzá....
A dirt2 ezután következik. Van már egy gfw játékom (Ultimate Carnage), de most fejből nem tudom, hogy azon hogy vagyok regelve
megnézem... úgy nézem ott is dbius néven vagyok. de közben meg is találtál
-
polonic
félisten
Ok, köszi!
Nem tudtam, hogy az itteni nicketek van ott is.
Dbius, látom dirt 2-zöl, gfw-be is felveszlek, ha ez a neved ott is. -
polonic
félisten
Semmi ismerősöm nincs steamen.
Aki úgy gondolja, hogy felvehetem, az írja meg nekem az ID-t pü-ben. -
törölt tag
válasz
horvathkrisz #619 üzenetére
Igen.
-
KubanitoS
veterán
-
Jó lett az új Steam, nem?
-
dbius
veterán
válasz
horvathkrisz #606 üzenetére
Úgy, hogy Linuxot használok
Winből XP-m van, ami jogtiszta, ezért ha néha játszok, azt használom.
De nem értem mi a problémád? Az, hogy nem kókányolt win7 ultimate van mindenkinél?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest