Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wormenth

csendes tag

válasz Mister_X #58611 üzenetére

A játék tetszik nekem is, de elrontja a közösség, főleg ezt az ellenfél módot emésztik nehezen és kapják fel a vizet sokan minden hülyeségen. Az ingyenesség előtt is borzasztó volt. Mennyi kirúgás is volt ugye ebből, híres arról a játék, hogy ha egy kis hibát vétettél, már kickeltek is ki. Ismeretlenekkel nem volt nagyon érdemes játszani, most a kampány nagyon sokat javult e tekintetben (többnyire türelmesek a legkezdőbbekkel is, ott nem is kell rohanni, szóval van idő nézelődni, stb.).

A többi játékmódot nem annyira néztem az ingyenesség óta.

A magyarokra reagálva, szerencsére én már találkoztam egy-két normálissal, de általában szerintem túl fiatalokat "fogok ki", egyszerűen nem viccesek azok a poénok, amiket írkálnak meg persze a semmin nevetnek. Jó hangulat és jó hangulat között azért van különbség, de lehet csak 'öreg' vagyok már ehhez (pedig én is még bőven 25 alatt vagyok :) ).

Ha már l4d2, nálatok is vacakolnak a szerverek? Van hogy alig tudok vagy egyáltalán nem csatlakozni, volt hogy 17 játék ment egy kampányban és egyikre sem tudott felmenni. Ha én csinálok szobát a hivatalos dedikált szerverkereső nem jó, általában helyi szerverre kell csatlakoznom. Illetve van, hogy felugrál 900-ra a ping mindenkinek, többször találkoztam már ezzel is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés