Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a játékkészítés szimpla üzlet, és a világ nagyot változott 30 év alatt. Teljesen mások az elvárások, más a játékosbázis. Lehet ezen károgni, nekem se tetszik (pl. én imádtam a mára szinte teljesen kihalt point and click kalandjátékokat is, melyek a 90-es években élték a virágkorukat), vagy szinte teljesen kihalt az RTS műfaj is, pedig legalább 10 éven át másról se lehetett hallani, kb. olyan volt mint ma a survival. A kalandjátékokban olyan fejtörők voltak, hogy sokszor szó szerint órákba tellett megfejteni és mégis rohadtul sikeres műfaj volt. Ma meg ki a fene játszana már ilyesmivel? Szóval a fejlesztőknek sincs könnyű dolga, és ezzel biztosan nem a Bethesdát védem, mert egy ekkora stúdiónak tényleg illene már kicsit haladni a korral. Viszont a Skyrim-et mint pozitív párhuzamot eddig sem értettem, ugyanaz a sz*r motor van alatta, ugyanúgy minden egyes házba, minden egyes barlangba belépéskor töltőképernyő, a grafikája már megjelenéskor elavult volt, a szintén Bethesdás Morrowind-hez képest pedig egy faék RPG lett. Nem beszélve arról, hogy a Starfield körökkel jobban fut day one, mint a Skyrim futott, ami egy bughalmaz volt, és amiben még 3 évvel a megjelenést követően is volt game breaking bug. Szeintem a nosztalgia mindent megszépít, igazság szerint, a Starfield sok ponton jelentős fejlődésen ment keresztül a Skyrimhez képest, az egyetlen bibi, hogy azóta az ipar letett pár olyan játékot az asztalra, ami már túlhaladta technológiában. Az ilyen tizenéves fejlesztésű projectekkel ez a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Ps5 kontroller hibátlan 2026.04.17 Alza jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest