Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gulupeti
üzenetére
Én ha minden skill-t ki akarnék szedni, amit úgy érzem, hogy kéne/jó volna, beleértve a fegyver-skilleket is, ahhoz 120-as szint kéne. Fegyverek meg "jó lenne, ha" nélkül le tudom nyomni kb 80-ig.
Lopakodással én is megszívtam, ráadásul ki is fulloztam. Talán az első -számomra- komolyabb pont, hogy nem toltam még Bethesda játékot, nem tudtam, hogy itt a lopakodásaz csak egy szorzó az első sebzésre. Payday-en meg Far Cry-on szocializálódtam, ott azért ismerték a melee takedown fogalmát, itt b+ kaszabolhatod a parasztot, mint a disznó, hiába mész mögé, nem lehet egy elegáns mozdulattal elmetszeni a torkát vagy szíven szúrni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest