Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Carasc0
üzenetére
Liberator: nem szabad elfelejteni, hogy területi sebzést rak levegőbe, secondary mode-ban meg elég keményen odasóz a földi egységeknek. Ha terranoztam, liberator + tank + marauder hármassan gyalultam be mindenkit. Adept nagyon jó felderítő, valamint elég jó harrasst lehet tolni 4 adept + warp prism segítségével (mindkettőt fejlesztve, persze), distruptor pedig tökéletes a nagyon bátor ellenfelek ellen, akik nem tudják kimicrozni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Zerg a leg-macro-igényesebb kaszt: legyen elég exp, szedd a nyersanyagot ezerrel, terjeszd a creepet, szüld a lárvákat, deríts fel gyakran, hogy tudd counterelni az ellenfeled, figyelj, nehogy sikeresen ahrrassoljanak, és 200/200 supplynál csata után azonnal told vissza 200-ra a supply-t sereggel és akkor gyakorlatilag beőrölöd az ellenfeled - vagy túl lassú vagy late game-ben és nem tudsz elég sereget kitolni egy vesztes ütközet után.
-
Bad Pritt
félisten
Na, ha ma sikeres hadtöri vizsgát teszek, akkor meglepem magam egy Complete Pack-kel szerintem.
Izgatott vagyok, mert 5 nem játszottam, csak HD meg Husky videóit kaptam el olykor-olykor (aztán ők abba is hagyták sajnos), szóval nem tudom, hogy fog menni a dolog.
Őszintén szólva kicsit félek is, mert az én tapasztalataim inkább grand strategy játékokból vannak (Sins of a Solar Empire, Supreme Commander+FA, Total War), ráadásul nagyon sokat változott a játék a béta meg a WoL első hónapjai óta. Az tuti, hogy előbb kipörgetem a kampányt.
-
föccer
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Egészen más, de megszokható. Nagyon általánosan elmondható, hogy mindenre egy picit jobban kell figyelni. A makróra, a mikróra, a creep terjesztés, a larva inject, az overlordokat megfelelő pozícióba tenni, mégis vigyázni rájuk, de ha leszedik őket, akkor se kerülj blokk-ba. Szerintem APM igényesebb, mint P-vel játszani, cserébe sokkal rugalmasabb a játékmenet, sokkal nehezebb counterelni a Z-t, sokkal kevesebb tech épület kell neki. És nagyon mozgékony, pláne creepen. Én nagyon szeretem a Z-t. Most a lurker nagyon brutális, ami földön van, azt szinte mindent elvisz. A fejlesztett roachok képessége mókás, és esetenként nagyon hatékony tud lenni.
A kampány része nagyon nem mérvadó. Nézz pár órát streamet, majd gép ellen próbáld ki pármeccsen, hogy ráérzel-e.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Egyérszt mikrón ment el, másrészt meg rengeted gáz volt a bankban. Jobban kell figyelned arra, hogy milyen egységeket kell hoznod, annak mennyi a gáz igénye. A másik, hogy jóval nagyobb veszteséggel jöttél ki 1-1 csatából. Z ellenfélnem mindig jobb lesz az eco-ja (ugyan olyan tudás mellett), így unit lost-ban kell jobbnak lenni. Még csak kóstolgatom a LotV multiját, de úgy érzem, hogy nagyon nehéz lesz P-vel játszani, talán a legnehezebb.
Mindennek ellenére, ha nem egy gyémántos ellenféllel kerültél volna össze, akkor lehet könnyen nyertél volna.
üdv, föccer
-
nepszter1
addikt
Hali esetleg tudna valaki segíteni hogy pl. ezen a mecsen mit rontottam el ? Nagyon szívesen fogadok tanácsokat !
-
Carasc0
őstag
Kipróbáltam tesómmal a Lotv multit. Amilyen jó a campaign, annyira nem jó a multi. Nagyon furcsa és gyors az egész. Megszokható végülis, de tényleg furcsa a gyorsaság és az hogy hamar kell terjeszkedni.
Az új egységekről véleményem: Tényleg hasztalanok. Liberator egyszerűen semmire nem jó. Drága de még rövid hatótáv is csak ellene szól. 1 tank+1 viking páros jobb befektetés sztem mint egy liberator. Azt a visszafele lövő kocsit még nem néztem arról nem tudok véleményt írni. Adept-et sem használtam ahogy a disruptort sem.
Na mind1 ez van, ezt kell szeretni.

-
nofi
addikt
Végre meglett a LotV, csak ki kellett várni a céges karácsonyt
Mindenek előtt a kampány érdekel, de azért nézegettem a menüben milyen új játékmódok kerültek bele. Ezekkel a coop küldetésekkel vajon hosszabb távon tervez a blizzard? Csak látom a szinteket, fejlődési lehetőséget, hány pálya van jelenleg? -
BeLucZ
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
HT ezerrel és szanaszét stormozni a fejét, ez kb az összes MMM huszár ellen jó, magasabb ligákban hoznak ellene ghostot, azzal vigyázni kell, de mindenhogy veszélyes
mondjuk ha megfelelően makrózol és fejlesztesz akkor egy erősen összerakott protoss deathball is szétkapja HT segítsége nélkül is, chargelot + colo+ immo+stalker+ sentry az FF-el
-
föccer
nagyúr
délután kettőig ráérek, ha valakinek lenne kedve coop játékra, azt szívesen várom.

üdv, föccer
-
nepszter1
addikt
Akinek esetleg nem vagyok meg felvehet !
nepszter#2605
-
trialboj
őstag
A terran megőrjít!
Szanaszéjjel aláz, és semmit nem tudok tenni ellene, megnéztem mi mi ellen jó, de bármit kombinálok szétgyilkol.
Itt a grafikon, kb 30 mp alatt megsemmisített, úgy hogy ő alig vesztett valamit.... és ez nem most véletlenül, Állandóan ez van, még akkor is ha nagyobb a seregem.
Ez pl csak Chargelot, sentry + immortal kombó volt.
Neki pedig 1 tonna medivac, marine, marauder + néhány tank, amit még le sem rakott siege módba+ raven!
Úgy hullottam szét, hogy semmi esélyem nem volt visszavonulni vagy microzni.
Van bármi tipp ,mi lehet a gond, ami miatt ilyen csúfosan elgyepál?
-
trialboj
őstag
válasz
Tokman
üzenetére
Azért annyira nem lehet rossz az arány
Továbbá az új rész bemutatójában, vagy inkább az alatta lévő kommenteknél azt olvastam hogy eléggé legyengítették a protost.
Úgy gondoltam, hogy ha megunom ezt a fajt, és átváltok másra, majd akkor megveszem a LotV-ot. Amúgy karácsony tájt várható rá valami kedvezmény?A linket köszönöm. Olvasni nem szívesen olvasok róla, inkább videót nézek, mert ott több mindent lehet tanulni, pl okosan mico-zni ami nekem még nem igazán megy, de azért elmentem, nehezebb napokra

-
Tokman
csendes tag
válasz
trialboj
üzenetére
Miért akarsz hotsal játszani?
Még ha akarsz is elég nehezen fogsz mert mindenki váltott LOTV-re kb jó emberek 90+%a, így se ellenfelet se szövetségest nem fogsz találni.
Magyarul (kb sehol :S)? Angolul rengeteg infó van egyébként teamliquiden, pl: [link] ha annyira nem megy az angol akkor google translate, de szerintem megfogod érteni igazából időpontok vannak mikor mit kell csinálni. -
trialboj
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Kösz a tippeket.
Tudnál ajánlani külföldieket, akik protossal tolják? HotS érdekelne... én csak olyat találtam ahol vagy még az alap játékkal játszanak, vagy csak mások játékát elemzik, de nagyon kevés protoss játékost találtam.
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok, biztos volt már kérdés, de valamiért nem találtam meg: ha én most megveszem a Wings of Liberty-t, akkor csak olyanokkal tudnék multizni, akik szintén csak a WoL-lal rendelkeznek, vagy a multis komponenst frissíti a Void-ig (esetleg a Swarm-ig)?
-
föccer
nagyúr
Kompály pipa. Nagyon jó volt.
Acsikat még majd később nézem. Coop-ra jön valaki?üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Már csak az epilogból van az utolsó küldetés. Nagyon rendben van az egész, kitettek magukért a kampány készítői. Ez az epilóg nagyon megdobja az egészet, úgy érzem, hogy a 3 rész közül ez sikerült a legjobban.

üdv, föccer
-
Tokman
csendes tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Át alakították az "idő"t eddig blizzard idő volt.

röviden: alapból normal játéksebesség szerint tüntettek fel mindent, de mindenki fasteren játszott, tehát el volt b*szva.
Hosszan: (kétszer újra írtam mert elsőre még énse értettem meg amit írtam)
Kiírt értékek és valóság között 1,38szoros osztó volt.
Például stimpack fejlesztés wolba 170 másodpercig tartott ami->~123.1884058 másodperc a valóságban.
Most LOTVben is annyi viszont ha fölé húzod az egeret akkor 121 másodpercet ír.
Fixelték az időt is, de ez se igazi fix mert, ahogy látod van olyan dolog ahol "kerek" értéket ír ki az engine de közbe egyébként nem annyi idő telik el. lásd a 123ból 121 lett.
Gametimeot ki lehetett játék közben minimap mellett iratni ,de közbe más időt írt mint a victory screenen.(fixed)Azon felül apm-et is átalakítottak legalább 3szor:
Folyamatos gomblenyomást engine "5000" kattintásnak érzékelte az engine ezt fixelték (betaban).
Illetve, kivették azt, hogyha megnyomod az egyik control groupot 5ször azt is csak egy kattintás volt (wol).
Aztán csináltak belőle EPM-et, elméletileg ez lett volna a CPM(Commands per min, de valamiért mégse?)
Pl te nyomogatod a marine que-t de nincs 50 mineralod akkor azt nem számolja igazi kattintásnak, mert igazából nem queoltál be új egységet.
Emiatt elkezdtek nyafogni fórumon szóval berakták replayba , hogy ki lehessen választani az APM-et és EPM-et is(hots?).
Meg persze blizzard perc az 43,47... másodperc volt.
Szval elméletileg most az APM amit látsz tényleg annyi!
Ennyire jó vagy csak eddig el volt barmolva az egész egyébként lehet most is.Remélem érthető volt
és nem írtam faszságot. -
Mister_X
nagyúr
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Szabadnapjaimon majd nézegetem, imádom a női streamereket, az hogy protoss player meg kellemes adalék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
trialboj
üzenetére
Tudtommal, már nagyon kevesen streamelnek a magyarok közül, de legyetek szívesek megcáfolni, mert én is szívesen nézném.

A very hard ai emlékeim szerint csal, én azt nem venném alapul, bronz-silver ligában szerintem jól eltudnál játszogatni.
Érdemes külföldi játékosokat is nézni, nem feltétlen az építkezési sorrend miatt, hanem, hogy milyen egységeket hoz mi ellen, sokat lehet tanulni belőle.Régen oxox-al, mi is szinte csak sablonszerűen játszottunk ( korai tank-marine-sentry-stalker push ismerve a pálya adottságait ), fel is jutottunk top masterbe, de az egy idő után tényleg unalmas. Most hogy időnk sincs annyi, már csak funolunk, nem sablonozunk, de a platina-gyémánt így is mindig megvan. Nem felvágásból írom persze, csak görcsös idegtépés nélkül is lehet élvezettel játszani ezt magasabb ligákban is.

-
-
oxox
addikt
Ave
történt valami az apm számlálóval megint? csakmert tegnap DPetivel vagy nagyon pörögtünk (volt, hogy 160am felett voltam, es o sem sokkal maradt le), vagy megint buzultak vele valamitjahh es oromteli hir, mar nemcsak archonban, de 2v2-ben is megint gyemantban vagyunk...
archonban raadasul ket napja osszedobott minket valami hires jatekossal (csaj protoss jatekos), aki streamlet is minket (Peti ismeri), persze elpicsaztak minket (en a terran jatekhoz kb az apm-em tudom adni, ami drop szopatasra nagyon jo, de egy fosereget+ecot nem tudok felugyelni), ketten egyutt majdnem 500-as apm-el toltak ellenunk... de amig el nem kezdtek droppolni minket jol tartottuk magunkat
(ebbol gondolom, hogy az archon gyemant topjaban vagyunk) -
gabor7th
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
"Régen is nagyon csíptem ezt a játékot, de sajnos arra jöttem rá, hogy minél komolyabb ellenfél (esetemben AI) ellen játszom, annál kevésbé FUN, és ehelyett inkább egy agyzsibbasztó feladatsorrá válik a játék, ahol minden előre megírt taktika, építési sorrend stb, és az veszít aki előbb vagy többet hibázik."
Nyilván ahogy vannak profi játékosok is, akik úgy vannak ünnepelve egyes helyeken mint a szupersztárok. (Amúgy olyan viccesek ezek a koreaiak, akik nyernek ott villog minden körülöttük, hull a konfetti, lelkes a konferáló a fickó, a koreai fején pedig semmi érzelem nem látszik.) Ők olyan szinten kiszámolnak mindent, hogy még csak elképzelni sem tudják egyesek... Ott már a fun kategória bizonyos szinten kiesik, de nem olyanokkal kell játszani. Válasz olyat inkább aki nem próbál úgy profiskodni. Engem amúgy az idegesít, hogy sokan feladják már akkor amikor még azért nem teljesen egyértelmű, hogy veszített, de már jön a GG, mert az előre elképzelt terve nem vált be és meg sem próbál valamit kezdeni az előállt helyzettel. -
trialboj
őstag
Örömmel látom hogy van élet a topikban.
Szóval kb 3 hete nem játszottam, és néhány warm up után, hard gép ellen, szarrá gyalázott a VHard, egy early rushal... Hirtelen vette el a kedvem, főleg mivel megfelelő építkezéssel, és 1 kis microval védhető lett volna, de kijöttem a gyakorlatból.
Más játékos ellen nem igazán szeretek játszani, legalább addig amíg a Vhardot nem tudom legyőzni... párszor igen csúnyán legyaláztak, és ezt nehezen dolgozom fel.Na de a kérdés az lenne, hogy nem tud-e ajánlani valaki magyar nyelvű SC videóst? Ha nincs tökéletes az angol is, a lényeg hogy HofS-al játszom, és többnyire protossal, szóval ehhez kapcsolódó anyagra lenne szükségem.
Esetleg ha van pár tippetek, kezdő szintű haladónak
, akkor azt is szívesen fogadom.Régen is nagyon csíptem ezt a játékot, de sajnos arra jöttem rá, hogy minél komolyabb ellenfél (esetemben AI) ellen játszom, annál kevésbé FUN, és ehelyett inkább egy agyzsibbasztó feladatsorrá válik a játék, ahol minden előre megírt taktika, építési sorrend stb, és az veszít aki előbb vagy többet hibázik.
Jó lenne valahogy máshogy állni ehhez a problémához, mert ez így nem frankó -
Tokman
csendes tag
válasz
Pedro78
üzenetére
7 commander van jelenleg egyet most raktak be egy hete kb.
Kerrigan artanis raynort barki hasznalhatja (free to play).
Többi 4ért meg kell venni a játékot.Novás mission packot én előrendeltem, úgy voltam vele, hogy úgyis kijön aztán csak a nyálamat fogom csorgatni rá és fizethetek érte többet. Azért én is érzem ,hogy Blizzard nagyon szeretné a pénzünket,de ez van valamiből fent kell tartani a céget. A többi cég se jobb itt legalább tudom hogyha megveszem legalább futni fog és jó lesz. (kb lesz 7 órányi gameplay + 1,5 órányi átvezető sztem). Ha úgy nézzük, hogy "AA"-s gamek jönnek ki 4-5 órás gameplayel, halom buggal azért ez nem is olyan rossz.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
trialboj
üzenetére
Kampányban a protossok kapnak egy "kis" bónuszt, ilyen a superior warp gate (egyszerre három töltet max), Spear of Adunon lehet cserélgetni az egységeket elsődlegesen Aiur protoss és Nerazim átmeneten (később jönnek harmadik opciók is). Multiban természetesen ilyen nincs.
@YM: a Legacy of the Void standalone kiegészítő, azaz megy magában is, de az első két kampányt nem éred el vele, csak a LotV kampányt és a multiplayert (hiánymentesen).
-
trialboj
őstag
Nagyon örülök hogy rákerestem itt erre, jó lenne magyarul olvasni, beszélni erről a játékról, eddig csak angol videókat néztem.
Pár hete már nem játszottam, és ma mikor toltam 1et gép ellen feltűnt hogy sok újítás van, kicsit olyan is volt a játék mintha csalnék, vagy bekapcsoltak volna valami easy mode-ot... Protossal 2 egységet tudtam 1xre gyártani, egyből volt warp gate, és zealot speed... stb.
Arra lennék kíváncsi hogy ez csak valami karácsonyi kedvcsináló a legacyhoz? Nekem a HotS van amúgy... Továbbá az érdekelne, hogy ez meddig tart, nem találtam róla infót. Remélem holnap még kipróbálhatom az új egységeket.
Kösz
-
YM
senior tag
Naszóval! Látom megint kint van valami új StarCraft II kiegészítő vagy mi a szösz. Jól gondolom, hogy ez megy az alapjáték nélkül is?
Meg ha nem játszottam az alap II-vel meg a másik kiegészítővel sem, akkor bevállalható csak ez az új magában?
1-el természetesen sokat játszottam anno

-
Tokman
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
144es apm azért már nagyon nem kezdő szint.
Elképzelhető aki ellen játszottál régi motoros csak most ült le újra játszani.(u.i. jártak már arcok ellenem így)
Általában alacsonyabb ligákban 50-70es apmje van az embereknek.Láttam sokan írták, hogy x/y win/loss gold liga így meg úgy kb 20-30 gamet kell lejátszani egy szezonba, hogy rendesen felismerje a rendszer milyen szintű játékos vagy és kiket dobjon be ellened.
Archon mode azért szürke logikusan mert KELL egy partner akivel tudsz játszani amint beinveltél valakit partyba már játszhattok is

Sajna kampányt csak normálon toltam végig brutalon elkezdtem, de abba maradt nekem nem annyira jött be előző kettőhöz képest. (Főleg HOTS kampány volt zsír pedig zergel tudok legkevésbé játszani és maga hots nem jött be marmint a multi része).
Viszont lotv coop fun, meg multi is.
Szuper brutal hard counterek vannak az ilyen: hátra dölve macrozgatok majd kihozok egy deathballt aztán nyomok egy attack-moveot taktikák ellen. -
gabor7th
addikt
Most, hogy vége a single részeknek kevesebben tolják multin is?
-
TBT
addikt
-
gabor7th
addikt
Hi! Van azzal kapcsolatban valami info, hogy lesz SC3?
-
Carasc0
őstag
Igen! Mass Recall névre hallgat! SC1+BW is megvan csinálva!
-
föccer
nagyúr
válasz
anddrew
üzenetére

Milyen szinten?
Itt nincs olyan, hogy "megtanultál" játszani vele. Max annyi, hogy elértél egy bizonyos szintre. Elvileg a multiplayer rész úgy van összerakva, hogy a rendszer igyekszik a tudásodnak megfelelő ellenfelet találni. (muhahaha)Egyébként aki szereti a kampány játékot, azért is megéri, bár akkor érdemes a VoL, a HotS is beszerezni és előbb azokat végig játszani. (meg nem árt, ha az SC1 és a Brood war történetével is tisztában van az ember, mert szorosan össze függ a történet.
üdv, föccer
-
anddrew
tag
Sziasztok
Gondolkozom a játék megvételén... csak félek, hogy egy idő után megunnám... nem lenne elég időm megtanulni stb. Szóval, körülbelül mennyi időbe telik megtanulni? -
TBT
addikt
"The newest co-op commander Karax will be free to all players with #LotV, and he's headed your way soon!"
Ingyen kapunk commandereket? Ty Blizzard!

-
Alg
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Én is hardon estem neki, ööö 2év? 3év? szóval sok kihagyás után, tableten (aza nincs normális bill és "barely playable" 15-25fps) - talán 2 küldit kellett visszatölteni/újrakezdeni. Mondjuk achikra nem hajtok minden áron. Na majd a rendes gépen
(Illetve muszáj lesz megszereznem a carbot zerglng portrét is
) -
föccer
nagyúr
15. küldetés következik. Végig néztem az összes átvezetőt és meghallgattam az összes beszélgetést. Van benne tartalom bőven, a story sem annyira csapnivaló. A küldetések normál nehézségen eddig kifejezetten könnyűnek találtam.Gondolom azért majd brutálon csak mókásabb lesz.

üdv, föccer
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Mennyire játszható a játék egy i7 4770-el Intel Graphics HD 4400-el?

-
Alg
veterán
Sziasztok!
Az normális, hogy a teljes profilom lenullázódott? Ha jól emlékszem, HotS-nál nem volt ilyen - ladder stats, achievements, portraits, minden visszaállt nullára, belépésnél még a tutorialt is le akarta vele játszatni

Friendlist megvan, legalábbis oxox meg Ghoosty rajta van... (mondjuk a többiekkel nem tudom mi lett)(mondjuk fura mert pár napja letoltam 2 prológ küldit és azokat sem látja)
Szerk: lehet hogy nem az EU szerveren vagyok?
-
Még épp árában van, 25 főküldi kerül ügye 40 euróba... az pont ilyen 14-15re jönne ki 9 küldire.
Persze ha offline is megvehető lesz itthon az olcsóbb lesz talán.
-
JSaN
addikt
Valamit megint kavart a blizz a Nova Covert Ops korul. Hirtelen megdragitottak 22.47 eurora, de most nagy lelkuen adnak 33% kedvezmenyt igy csak most csak nektek 14.99 euro.

-
Mister_X
nagyúr
-
nepszter1
addikt
Hali , volna több kérdésem a profik ugye mind a helyzet pozíciót is beállítják hotkeyre de nekem marha kényelmetlen az f5 , f5 , f7 ,f8 esetleg mikre szokták rakni ?
A másik pl. hogyha observerrel scoutolok és pont támadják a base-m ugye automatikusan f2 hogy az összes egységem támadjon de az observer is benne van ebbe ő pedig szépen vissza jön pedig nem kellene de ennyi mindenre mar nem tudok figyelmi esetleg erre ötletek ?
-
TBT
addikt
Új Commander érkezik hamarosan!

-
dargelot
senior tag
Sziasztok, keresek egy olyan társat akinek megvan a LotV és szívesen játszana egy kezdővel 2v2-t vagy 3v3,4v4-et. A játéktudásom szerintem egy bronz eleje, silver vége lehet tipp-re. dargelot#2439
Előre is köszi!
-
TBT
addikt
StarCraft 2 Legacy of the Void Collector's Edition - 16999 Ft (576 Adventi akció)
Utolsó darabok, siessen, aki lemaradt róla novemberben!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
T_Stark
üzenetére
Purifier és Tal'darim front volt, ami kevesebb figyelmet igényelt, a Nerazim front volt az, ahol nem lehetett épkézláb védelmet sem kiépíteni és gyakorlatilag nekem kellett a lane-t tartani. De minden különösebb megerőltetés nélkül meglett elsőre, azért a WoL utolsó küldetése jobban feladta a leckét.
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Satyekos motkány. Nagyon üt.

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Izgatott vagyok, mert 5 nem játszottam, csak HD meg Husky videóit kaptam el olykor-olykor (aztán ők abba is hagyták sajnos), szóval nem tudom, hogy fog menni a dolog.
:

Mindenek előtt a kampány érdekel, de azért nézegettem a menüben milyen új játékmódok kerültek bele. Ezekkel a coop küldetésekkel vajon hosszabb távon tervez a blizzard? Csak látom a szinteket, fejlődési lehetőséget, hány pálya van jelenleg?
Továbbá az új rész bemutatójában, vagy inkább az alatta lévő kommenteknél azt olvastam hogy eléggé legyengítették a protost.

és nem írtam faszságot.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)