Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz joysefke #45150 üzenetére
1)
Ha akarod, beállítod, hogy egyből menjen fel a hun-1-re, de tény, hogy jó lenne egy hivatalos blizzardos hungary channel, amibe mindenki egyből belép, de honnan tudná a BLizzard, hogy ki magyar, és mi van, ha valki nem akar ide belépni?
2)
Ez az automatikus verseny is jó lenne, de per pill csak annyi kell hozzá, hogy csinálsz egyet valami erre szakosodott oldalon, adsz időt a jelentkezésre, és máris indul a saját versenyed. (www.z33k.com, http://binarybeast.com/) de akár jelentkezhetsz is ilyen versenyekre. Ott van pl az esl is. http://www.esl.eu/hu/
3)
A hülye amcsik miatt van, meg azok miatt, akiket zavar, ha látják, milyen szarok Na meg ugye a nagy játékosok is laddereznek, és bizony nem biztos, hogy örülnének, ha a tuti BO-jukat mindenki simám lenézné.
Mondjuk lehetne ki-be kapcsolni ezt a featuret és defaultból lehetne nézni midnenkinek az utolsó 10-20 játékát.
4)
Rendes közösségi replay megosztás csomo van, nekem a kedvencem a ggtracker.com A Blizzardos verzió nyilván poénosabb lenne, de nincs, és szerintem nem is lesz. Ez amúgy egy magyar progi, itt eléggé jól lehet elemezni a replay-eket: https://sites.google.com/site/sc2gears/
5)
Azokat az arcade játékokat nem a Blizzard csinálja, hanem lelkes játékosok, akár Te is. Van az a szuper bonyi editor, és ott.. Mivel nem lehet eladni a munkákat, nem annyira poén heteket elcseszni rá... Csoda, hogy ennyi van...Én nem értem miért limitálták be a leveleket, sőt én ilyen levelekhez kötném a profilokat, és csomó jóságot, hogy az ember akarjon akkor is játszani, ha veszít... pl lehetne ilyen, hogy győzz 10 1v1-et terran fajjal, úgy, hogy van legalább 3 tankod, aminek legalább 3 killje van és akkor kapsz egy fasza profilt
Amúgy profil képeket ad a rendszer... nem tudom pontosan, hogy talán 10-25-50-100-250-500-1000 győzelemnél...Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest