Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
whitezo88
üzenetére
majd kitalálnak valamit
adnak egy alap wow -t hozzá, meg valami wow petet
könyvecskét, más fajta pen drive, telerakják poszterekkel, adnak majd valami füzetet ahol az összes térkép rajt lesz hogy jól elnavigálj, mit tudom én de szerintem ők már most tudják mi lesz bent
lesz benne plüsfigura vagy valami bábú, esetleg bögre
Új hozzászólás Aktív témák

- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
adnak egy alap wow -t hozzá, meg valami wow petet
könyvecskét, más fajta pen drive, telerakják poszterekkel, adnak majd valami füzetet ahol az összes térkép rajt lesz hogy jól elnavigálj, mit tudom én de szerintem ők már most tudják mi lesz bent
lesz benne plüsfigura vagy valami bábú, esetleg bögre