Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dreamscape

csendes tag

válasz Winner_hun #33161 üzenetére

Nem az volt a gond, hogy gyors exppel nyitottál, hanem olyan unitkompoziciód volt, amilyen. Ha már egyszer FE mellé leraktad a robot és hoztál immot, akkor a stalker teljesen felesleges volt, inkább sentryt és zealotot vehettél volna. A gatewayeket rakhattad volna az exp elé szűkitésnek, és a sentry immo zelával forgácsolhattad volna az ellent, mig az expedből economy előnybe kerülsz. Volt 1 immod, 4-5 stalkered meg 2 zelád egy teljesen nyitott expen, mig az ellenfélnek vagy egy tucat stalker meg ugyanannyi zealot. Nem az volt a baj, hogy FE-ztél, hanem hogy alapjaiban rosszul játszottad meg.

A PvZ-t addig láttam, mig a zerg már a második tucat infestort küldte be move-al az expen álló ht-k közé várva a feedbackeket, anélkül hogy akár egy fungalt eldobott volna, a második ilyen tömeges és értelmetlen pazarlás után inkább kinyomtam a streamet. Kb. 5000-6000 gázt dobott ki az ablakon szerencsétlen pára mindenfajta ok és cél nélkül, ilyen copper ligás lehetett szegényke vagy nem tudom. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés