Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Profile-ra kattintok és beugrik egy dupla current season hasáb. Team és 1v1. Engem platnak mutat egyedülibe. Ha ladderre kattintok, akkor mutatja, hogy bronz hányadik helyezett vagyok, ez a jó.
Ha a plat fölé húzom az egeret, ilyet ír, hogy times achived: 4. Ez mindenkinél más 1-2-3, de spanjaim nincsenek kvalifikálva 1v1-ben, mégis egyik gold, a másik master, meg van platós is van.
Néztem, csomó mindenkinél rosszul írja, vagy ez azt jelentené, hogy kiket ad majd, vagy merre céloz átlagteljesítmény alapján? Másik fórumon srácnak is ez van, ő azt mondja olyanokat is kap, mint a currentben írja. Én még nem jutottam el 1v1-ig patch óta, hogy ellenőrizzem ezt, de ha elkezdek bronzosként platosokat kapni, akkor itt valamiről nagyon csöndben vannak, de mindenképp csönd van, ha bug, ha mmr változás.
Szerk: Ami érdekes, hogy mindenkinek kicsit mutat jobbat, mint ami az átlagteljesítménye. Pl a masteres srác mindenhol diamond teambe. A platos teambe is javarészt platos, én szintén, pedig ilyen alapon akkor mutathatna masternak is, ha bug lenne, vagy a diást bronznak 1v1-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest