Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Formaster

addikt

válasz föccer #32082 üzenetére

Profile-ra kattintok és beugrik egy dupla current season hasáb. Team és 1v1. Engem platnak mutat egyedülibe. Ha ladderre kattintok, akkor mutatja, hogy bronz hányadik helyezett vagyok, ez a jó.

Ha a plat fölé húzom az egeret, ilyet ír, hogy times achived: 4. Ez mindenkinél más 1-2-3, de spanjaim nincsenek kvalifikálva 1v1-ben, mégis egyik gold, a másik master, meg van platós is van.

Néztem, csomó mindenkinél rosszul írja, vagy ez azt jelentené, hogy kiket ad majd, vagy merre céloz átlagteljesítmény alapján? Másik fórumon srácnak is ez van, ő azt mondja olyanokat is kap, mint a currentben írja. Én még nem jutottam el 1v1-ig patch óta, hogy ellenőrizzem ezt, de ha elkezdek bronzosként platosokat kapni, akkor itt valamiről nagyon csöndben vannak, de mindenképp csönd van, ha bug, ha mmr változás.

Szerk: Ami érdekes, hogy mindenkinek kicsit mutat jobbat, mint ami az átlagteljesítménye. Pl a masteres srác mindenhol diamond teambe. A platos teambe is javarészt platos, én szintén, pedig ilyen alapon akkor mutathatna masternak is, ha bug lenne, vagy a diást bronznak 1v1-be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés