Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Hun van a selectből a join?
Ezt a where-es megoldást ne erőltesd, én nem legalább is nem szoktam:
update x set mező=...from xinner join y on x.mező=y.mezőÍgy csak azokat fogja frissíteni, ahol x-ben és y-ban is megtalálható a kapcsolat alapján a rekord.
Ez mondjuk nem access, hanem ms sql, már rég nem accesseztem, szerencsére, de hátha megeszi.
Kicsit furán kezeled az accesst, mint valami excel táblát.
Nem mint egy relációs adatbázist.A gyémánt operátor egy kapcsos zárójel (leánykori nevén), ebben az esetben gondolom nincsen from és paraméterként értelemzi az access, egyébként ms sql-ben így illik a mezőkre hivatkozni, mert egyébként ha a mező neve egy operátor is, akkor a fordító nem tudja mit akarsz és hibára fut. Vagy ha gyilkos modon szóköz van a mező nevében, akkor is megpusztul. Ilyenkor a kapcsos zárójel közötti részt mezőként értelmezi.
Egyébként valami ilyesmi is lehet a megoldás:
update x set mező=....from x, ywhere (x.mező=y.mező)Csak én rosszul vagyok ettől a sytanxistól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem mint egy relációs adatbázist.