Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is köszi az észrevételeket.
bambano : A fenti szerkezet csak egy kivonat. Pontosan ez volt az érvelés mögötte amit te is írsz. Ettől biztosan több lesz a karbantartandó adat. Az ehhez kapcsolódó implementáció nem akkora overhead. Inkább felhasználói oldalról volt ez vizsgálva. Hogy ne kelljen sok képernyőn keresztül kiigazodnia a user-nek, hogy karbantartsa ezeket az adatokat. Így egy képernyőn el tudja intézni. Persze az implementáció is szóba került, hogy egyszerűbb 1 képernyőt megcsinálni.
Objektíven nézve nekem ez egy új megoldás...és úgy érzem ez ellentéte a normalizálásnak.whYz A tovább bontás az már meglévő gondolat. Igazából az egész állapot egy piszkozat. Szóval ez még nem a végleges. Sok kérdés tisztázás alatt van még.
A TYPE+ID esté type-onként lenne egyedi az ID. Ezért kell együtt PK-nak lenniük.
Én a szétbontás mellett vagyok, ahogy az ábrán is rajzoltam. Viszont látok realitást is a másik ötletben is...nyunyu A hibernate nem kőbe vésett dolog. De abból amit írsz nekem inkább egy rosszul konfigurált és rosszul működtetett Hibernate réteg körvonalazódik... Ezt a fejlesztőkkel kell lejátszani, mert ez így nem fenntartható. Széles körben alkalmazott technológia. Nem tökéletes, semmi sem az, de viszonylag jó vélemény van róla többségében.
-----
Visszatérve a DB szerkezetére. Nem nagyon tudok érvelni a közös tábla ellen. Mondjuk kódból kell nagyon undorító dolgokat csinálni. Mert egy közös típus lesz különböző dolgokra. A pókösztönöm azt mondja ez nem egészséges hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest