Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is köszi az észrevételeket.
bambano : A fenti szerkezet csak egy kivonat. Pontosan ez volt az érvelés mögötte amit te is írsz. Ettől biztosan több lesz a karbantartandó adat. Az ehhez kapcsolódó implementáció nem akkora overhead. Inkább felhasználói oldalról volt ez vizsgálva. Hogy ne kelljen sok képernyőn keresztül kiigazodnia a user-nek, hogy karbantartsa ezeket az adatokat. Így egy képernyőn el tudja intézni. Persze az implementáció is szóba került, hogy egyszerűbb 1 képernyőt megcsinálni.
Objektíven nézve nekem ez egy új megoldás...és úgy érzem ez ellentéte a normalizálásnak.whYz A tovább bontás az már meglévő gondolat. Igazából az egész állapot egy piszkozat. Szóval ez még nem a végleges. Sok kérdés tisztázás alatt van még.
A TYPE+ID esté type-onként lenne egyedi az ID. Ezért kell együtt PK-nak lenniük.
Én a szétbontás mellett vagyok, ahogy az ábrán is rajzoltam. Viszont látok realitást is a másik ötletben is...nyunyu A hibernate nem kőbe vésett dolog. De abból amit írsz nekem inkább egy rosszul konfigurált és rosszul működtetett Hibernate réteg körvonalazódik... Ezt a fejlesztőkkel kell lejátszani, mert ez így nem fenntartható. Széles körben alkalmazott technológia. Nem tökéletes, semmi sem az, de viszonylag jó vélemény van róla többségében.
-----
Visszatérve a DB szerkezetére. Nem nagyon tudok érvelni a közös tábla ellen. Mondjuk kódból kell nagyon undorító dolgokat csinálni. Mert egy közös típus lesz különböző dolgokra. A pókösztönöm azt mondja ez nem egészséges hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest