- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql
üzenetére
Igen, profi vagyok, de ettől még nem én írtam az sqlite-ot. A lekezelő válaszaim pedig magadnak köszönheted mert folyamatosan kavarogsz, és össze-vissza kérdezel. Megkérdezted, hogy miért stringben tárolja az sqlite a dátumokat, miközben így utólag meg már azt kérdezed, hogy oké, de hogy kell kezelni sqlite-ban a dátumokat (ezzel kapcsolatban én is csak google-özni tudnék, mert sose használtam sqlite-ot). Nagyon nem mindegy a kérdés, mert hülye kérdésekre nyilván csak hülye válaszok tudnak érkezni.
És a drupal most komolyan hogy jön ide? Igen CMS-esekkel könnyen beleszalad ilyenbe az ember, de mi köze ennek bármihez, amiről eddig szó volt?

Azt látom, hogy csak kötözködni jössz ide, nem pedig tényleges tanácsokért. Én amikor már nincs min kötözködnöd, akkor bedosz, egy de szar a drupal kijelentést, fogalmam sincs miért

Mindenestre engem szórakoztatsz, szóval állok rendelkezésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs