Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql
üzenetére
Igen, profi vagyok, de ettől még nem én írtam az sqlite-ot. A lekezelő válaszaim pedig magadnak köszönheted mert folyamatosan kavarogsz, és össze-vissza kérdezel. Megkérdezted, hogy miért stringben tárolja az sqlite a dátumokat, miközben így utólag meg már azt kérdezed, hogy oké, de hogy kell kezelni sqlite-ban a dátumokat (ezzel kapcsolatban én is csak google-özni tudnék, mert sose használtam sqlite-ot). Nagyon nem mindegy a kérdés, mert hülye kérdésekre nyilván csak hülye válaszok tudnak érkezni.
És a drupal most komolyan hogy jön ide? Igen CMS-esekkel könnyen beleszalad ilyenbe az ember, de mi köze ennek bármihez, amiről eddig szó volt?

Azt látom, hogy csak kötözködni jössz ide, nem pedig tényleges tanácsokért. Én amikor már nincs min kötözködnöd, akkor bedosz, egy de szar a drupal kijelentést, fogalmam sincs miért

Mindenestre engem szórakoztatsz, szóval állok rendelkezésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- gban: Meghalt Chuck Norris
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest