- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql
üzenetére
Igen, profi vagyok, de ettől még nem én írtam az sqlite-ot. A lekezelő válaszaim pedig magadnak köszönheted mert folyamatosan kavarogsz, és össze-vissza kérdezel. Megkérdezted, hogy miért stringben tárolja az sqlite a dátumokat, miközben így utólag meg már azt kérdezed, hogy oké, de hogy kell kezelni sqlite-ban a dátumokat (ezzel kapcsolatban én is csak google-özni tudnék, mert sose használtam sqlite-ot). Nagyon nem mindegy a kérdés, mert hülye kérdésekre nyilván csak hülye válaszok tudnak érkezni.
És a drupal most komolyan hogy jön ide? Igen CMS-esekkel könnyen beleszalad ilyenbe az ember, de mi köze ennek bármihez, amiről eddig szó volt?

Azt látom, hogy csak kötözködni jössz ide, nem pedig tényleges tanácsokért. Én amikor már nincs min kötözködnöd, akkor bedosz, egy de szar a drupal kijelentést, fogalmam sincs miért

Mindenestre engem szórakoztatsz, szóval állok rendelkezésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest