- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Kezdokent szeretnek becsatlakozni, ha lehet.
Kaptam egy feladatot, amit elvileg ertek, csak fogalmam sincs, hogy tudnam megvalositani.

Van egy "klasszikus" adatbazis ket tablaval, amit a harmadik tabla kapcsol ossze:
CEG, ALKALMAZOTT, MUNKAAz alapadatok a minimalisok:
CEG: cegnev, alapitas datuma, szekhely (varos, cim, irszam), telefon, webcim.
ALKALMAZOTT: nev, lakcim (varos, cim, irszam), telefon, mobil, e-mail
A kapcsolotabla:
MUNKA: ceg_kod, alkalmazott_kod, munkakor, kezdo_datum, bef_datumEnnyi van megadva azzal, hogy minden tovabb modositast nekem kell megoldani.
Ebbol egy olyan adatbazist kell csinalnom, amibol lekerdezheto, hogy
1. adott szemely mely cegeknel milyen munkakorben dolgozott eddig
2. jelen pillanatban hol dolgozik (tobb cegnel is dolgozhat, illetve egy cegen belul is lehet tobb munkakore, pl. team-be soroljak projektmunkara
3. Cegeknel legyen egy kulon tabla az osszes eddig cimevel (szekhelyek, telephelyek)
es lekerdezesnel az aktualis szekhelyet (csak egy lehet) es telephelyeket jelenitse meg.Ez utobbival vagyok a legnagyobb gondban, mert nem biztos, hogy most van telephelye,
de a multban lehetett egyszerre tobb is.Elnezest, ha nem ertheto, probaltam gyorsan es roviden irni es minden valaszt halasan koszonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest