Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Kezdokent szeretnek becsatlakozni, ha lehet.
Kaptam egy feladatot, amit elvileg ertek, csak fogalmam sincs, hogy tudnam megvalositani.

Van egy "klasszikus" adatbazis ket tablaval, amit a harmadik tabla kapcsol ossze:
CEG, ALKALMAZOTT, MUNKAAz alapadatok a minimalisok:
CEG: cegnev, alapitas datuma, szekhely (varos, cim, irszam), telefon, webcim.
ALKALMAZOTT: nev, lakcim (varos, cim, irszam), telefon, mobil, e-mail
A kapcsolotabla:
MUNKA: ceg_kod, alkalmazott_kod, munkakor, kezdo_datum, bef_datumEnnyi van megadva azzal, hogy minden tovabb modositast nekem kell megoldani.
Ebbol egy olyan adatbazist kell csinalnom, amibol lekerdezheto, hogy
1. adott szemely mely cegeknel milyen munkakorben dolgozott eddig
2. jelen pillanatban hol dolgozik (tobb cegnel is dolgozhat, illetve egy cegen belul is lehet tobb munkakore, pl. team-be soroljak projektmunkara
3. Cegeknel legyen egy kulon tabla az osszes eddig cimevel (szekhelyek, telephelyek)
es lekerdezesnel az aktualis szekhelyet (csak egy lehet) es telephelyeket jelenitse meg.Ez utobbival vagyok a legnagyobb gondban, mert nem biztos, hogy most van telephelye,
de a multban lehetett egyszerre tobb is.Elnezest, ha nem ertheto, probaltam gyorsan es roviden irni es minden valaszt halasan koszonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest