- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem, egyikotoknek sincs fogalma se rola, mert ti csak abban gondolkodtok, hogy vannak adattablak, amiket csak ossze kell kapcsolni es kesz.
Az en feladatom az, hogy kitalalni, hogy mi a nyavalya van az adattablaban, es ezt valahogy leirni.

Peldaul kapok egy csv fajlt azzal, hogy "Telephely rezsi".
Az elso oszlop datum, masik ido. Utana van negy oszlop, az oszlop neve szamokbol all, utana jartam, azok a meroorak szamai, tehat tudom, hogy van ket aramot mero ora, egy gazora es egy vizora.
Az adatokbol latni, hogy az egyik arammerot szinte orankent leirtak, a masikat naponta negyszer, a gazorat is van, hogy ket orankent, van, hogy naponta hatszor, a vizorat hetente ketszer.
Ezekrol tudom, hogy 3 tizedesig kell szamokat tartalmaziuk es ures mezo is van.
Emellett van meg hat masik oszlop, amikrol meg nem tudom, hogy mit takarnak az adatok, a tobbseg ures, neha vannak szamok, neha karakterek.Ki kell talalnom, hogy mit jelentenek az oszlopok nevei es leirast kell irni rola, majd csinalni egy olyan nyilvantartas, amibol azonnal latom, hogy melyik fajlban melyik oszlopban milyen adatok vannak.
Raadasul ugy kell megcsinalnom, hogy lassam, hogy melyik fajl hol van, melyik oszlopadatanak meg nem tisztazott a szarmazasa es tartalma, es mik azok, amik rendben vannak.
Messze nincs semmilyen adatbazis sehol, meg csak az adatgyujtesnel tartunk es hihetetlenul nehezen megy.

Remelem, most mar kezditek erteni, mi a problemam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Érintőképernyős pénztárgép - Celeron J1900, 4GB RAM
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest