Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Kösz, de sztem sem annyira fontos...... (csak felkeltetted az érdeklődésemet
)
Egyébként amit kértél, az a felhasználó nevem, meg a jelszóm ???? Mondom láma vagyok...De nem szívesen vennék el az idődből eddig is sokat segítettél

és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
Azért mondtam én azt a közös táblát.
Egyébként meg arra gondoltam, hogy ha már ilyen feladatot ad, akkor gondolom le is akarja kérdezni, és hát milyen gyönyörűséges pillanat lenne (
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...Még egyszer köszi szépen, és
na meg persze 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...