- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mert a motorháztető alatt, illetve skálázhatóság (gondolok itt elsősorban a fürtőzésekre, azaz horizontális skálázhatóságra) szempontjából a PostgreSQL sokkal többet tud, sokkal finomabbra hangolható.
És ahogy mondtam, az már más kérdés, hogy a userek 99%-a ezeket a MySQL-hez képest extrának számító feature-öket az életben soha nem is fogja kihasználni.
Ellenpéldának meg ott van a Facebook, de ők már rég agyonhack-elték mind a PHP-t, mind a MySQL-t, és jó példák arra, hogy szarból is lehet várat építeni, ha erre több milliárd dollárod van.Másrészt bevallom nem vagyok 100%-osan naprakész ez ügyben. Postgre-nal lemaradtam a 9-es főverziónál, MySQL-t érdemben utoljára 5.4-eset használtam. Szóval lehet, hogy közben MySQL lépett előre, bár magának az Oracle-nek sem érdeke, hogy igazi konkurenciát támasszon házon belül az Oracle DB-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest