Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Köszi.
Tehát elviekben a prémium funkcióval telefon,pc laptop tableten is kellene internet nélkül működnie,ha jól értem.
Nekem csak telefonon működik,igaz oda is lett letöltve a zenei adatbázis,vagy mégse,hanem csak a spotify fiókba?
Úgy reklámozzák,hogy prémiummal mindegyik eszközön működik internet nélkül is a mentett zene!
Ez pedig nálam nem igaz,ezért nem fizetnék elő,hosszabb időre csak ha tényleg működik net nélkül bármelyik eszközömön!Kamu lenne az egész?
Kell neki net,de nem generál újabb letöltést,ezzel semmit sem érek,ha olyan helyen vagyok ahol nincs netem!Akkor nem tudom használni!Telefonon letiltom a netet és mégis működik a lejátszás,igy kellene laptop és pc-n is működnie,vagy nem?Igen pipa ott van
!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest