Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Köszi.
Tehát elviekben a prémium funkcióval telefon,pc laptop tableten is kellene internet nélkül működnie,ha jól értem.
Nekem csak telefonon működik,igaz oda is lett letöltve a zenei adatbázis,vagy mégse,hanem csak a spotify fiókba?
Úgy reklámozzák,hogy prémiummal mindegyik eszközön működik internet nélkül is a mentett zene!
Ez pedig nálam nem igaz,ezért nem fizetnék elő,hosszabb időre csak ha tényleg működik net nélkül bármelyik eszközömön!Kamu lenne az egész?
Kell neki net,de nem generál újabb letöltést,ezzel semmit sem érek,ha olyan helyen vagyok ahol nincs netem!Akkor nem tudom használni!Telefonon letiltom a netet és mégis működik a lejátszás,igy kellene laptop és pc-n is működnie,vagy nem?Igen pipa ott van
!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest