Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Nem akarok okoskodni de HA a spotit tényleg zavarná ez akkor szólnának.
Google music családi csomagokat is rendszeresen osztanak meg vadidegenek, nagy ügy.
Most nem visszafeleselni akarok neked, ne értsd félre, de ha fizetek egy szolgáltatásért, nehogy egy kalapba kerüljön már majdnem urambocsá, warezzal ami tabu.
Csak arra akarok kilyukadni hogy nem egészen értem hogy ez kinek okoz kárt.
-
noorbertt
őstag
válasz
mukibuci
üzenetére
Ne haragudj de ez nem warez téma és nem is egy itteni moderátor dolga a Spotify leírásával csápolni. Azóta egy lakcímre vagyunk bejelentve :p , amihez végképp semmi köze senkinek. Mindegy értem én hogy privátban csinálja inkább az ember és nem akarod hogy a téma át menjen egy Spotify család kereső oldalba, így be is fejeztem.
Más, mi van azokkal akiknek már szőrös és nem anyucinál laknak?😂
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BIOS frissítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest