Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Napokban olvastam az egy dolláros nyári lehetőségről. Eddig csak hírből hallottam róla, hogy zene streames szolgáltatás, és szinte minden fent van rajta.
Szép és jó, csak kár, hogy olyan szinten régiózáras, hogy azt a Netflix is megirigyelhetné.
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.Topik szabályzatot nem látok, esetleg tud valaki valami módszert a régiózár megkerülésére? Pillanatnyilag így dollárt nem ér meg.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg csak ezt írja ki, és amennyiben upgradelek teljes verzióra, akkor elérhetőek lesznek a kiszürkített előadók is? Komolyzenét kivéve legalábbis egy olyan előadót nem találtam meg az alkalmazásban, aki engem érdekelne, viszont "<előadónév> spotify" kulcsszóra a Google dobja a találatokat.