Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Közben rájöttem, hogy hopeless, ez sem segít.
Akkor elmondom, mi a helyzet.
Vásároltam egy Bluetooth-os Chromecast-et csak és kizárólag azért, hogy Spotify-ról és Audials-ról zenét tudjunk hallgatni a Bluetooth-os aktív hangfalamon. (Egyébre nem kell, hiszen a Philips Android TV beépített Chromecastje jobb és kényelmesebb).Szóval, ahelyett a baszakodás helyett, hogy leszakítsam azt, aki épp a hangfal Bluetooth-ján ül, kapcsolódjam a hangfalhoz, majd zenehallgatás után ledobjam a hangfalat a telefonról, sokkal egyszerűbb, hogy aki épp zenét akar hallgatni, az csatlakozik a Chromecast-hez és csók.
Csakhogy éveket öregedtem ez alatt a pár nap alatt, amíg próbáltam bekonfigurálni, a kapcsolódás ugyanis percekig tart, ha egyáltalán létrejön. És tele sirámokkal a net, hogy ez sokmindenkinél ugyanígy van.
Utána kitaláltam, hogy ne Chromecasten, hanem Spotify connecten kapcsolódjam, de elég volt egy pause, és 10 perc múlva már csak akkor kapcsolódott vissza, ha a Chromecast-en előtérben futott a spotify. Innen jött az öltet, hátha több szerencsém lesz, ha taskerrel vagy bármivel állandóan az előtérben tudom tartani a lejátszó ablakot. Persze ez is cumi.Közben jött egy másik ötlet, ami viszont tényleg úgy tűnik, hogy működik. Spotify előtt Google Home-ból felkapcsolódom a Chromecast-re. És ha a Spotify-t már így indítom el, pár másodperc alatt kész a kapcsolat!
Ennek az utóbbinak az a hátránya, hogy többet kell pötyögni, de legalább működik. Most azon ügyködöm, hogy lehet megoldani (TAsker?), hogy a Home indításakor a telefon automatikusan kapcsolódjon a Google Home megfelelő eszközére.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest