Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Közben rájöttem, hogy hopeless, ez sem segít.
Akkor elmondom, mi a helyzet.
Vásároltam egy Bluetooth-os Chromecast-et csak és kizárólag azért, hogy Spotify-ról és Audials-ról zenét tudjunk hallgatni a Bluetooth-os aktív hangfalamon. (Egyébre nem kell, hiszen a Philips Android TV beépített Chromecastje jobb és kényelmesebb).Szóval, ahelyett a baszakodás helyett, hogy leszakítsam azt, aki épp a hangfal Bluetooth-ján ül, kapcsolódjam a hangfalhoz, majd zenehallgatás után ledobjam a hangfalat a telefonról, sokkal egyszerűbb, hogy aki épp zenét akar hallgatni, az csatlakozik a Chromecast-hez és csók.
Csakhogy éveket öregedtem ez alatt a pár nap alatt, amíg próbáltam bekonfigurálni, a kapcsolódás ugyanis percekig tart, ha egyáltalán létrejön. És tele sirámokkal a net, hogy ez sokmindenkinél ugyanígy van.
Utána kitaláltam, hogy ne Chromecasten, hanem Spotify connecten kapcsolódjam, de elég volt egy pause, és 10 perc múlva már csak akkor kapcsolódott vissza, ha a Chromecast-en előtérben futott a spotify. Innen jött az öltet, hátha több szerencsém lesz, ha taskerrel vagy bármivel állandóan az előtérben tudom tartani a lejátszó ablakot. Persze ez is cumi.Közben jött egy másik ötlet, ami viszont tényleg úgy tűnik, hogy működik. Spotify előtt Google Home-ból felkapcsolódom a Chromecast-re. És ha a Spotify-t már így indítom el, pár másodperc alatt kész a kapcsolat!
Ennek az utóbbinak az a hátránya, hogy többet kell pötyögni, de legalább működik. Most azon ügyködöm, hogy lehet megoldani (TAsker?), hogy a Home indításakor a telefon automatikusan kapcsolódjon a Google Home megfelelő eszközére.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest