Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
-
kesztió
aktív tag
Most jó értelemben kérdem: mi a hekk történt a Spotify-jal kábé az utóbbi két hétben valamikor?
Eddig a Chromecast 4K Google TV-vel csak Spotify Connect-ről tudtam használni, ami ráadásul időnként vacakolt, most se tudom, mi lehetett az oka. És pár nappal ezelőtt végső kétségbeesésemben kipróbáltam megint a „klasszikus” gogole cast-eléssel, és úgy megy, hogy le a kalappal, pár másodperc alatt csatlakozik akkor is, ha épp standby-ben ül a Chomecast.
Volt valami frissítés?UPDATE:
EZT NEM HISZEM EL! Ahogy posztoltam, kezd kb. minden 5–10-edik szám közepén leszakadni! Mintha zavarná, hogy hirtelen jól kezdenek menni a dolgok. Valakinek valami ötlete? A spotify esetében még a battery optimisation-t is letiltottam, nem segít. -
kesztió
aktív tag
Márpedig, ha így van (ez a Spotify connect), neked esélyed sincs kapcsolódni, ha a Spotify-nak nincs beállítva, hogy a többi ablak fölé rajzolhat. Hacsak nem oldod meg valahogy, hogy állandóan az előtérben fusson a Spotify a Chromecast-en.
Vagy, valami furcsa van nálam, ami nálad nincs. -
kesztió
aktív tag
A Chromecast eszköznél választhatsz a két fajta castelési mód között: Van a hagyományos castelés (Google Cast), aminél sok felhasználó jelezte, hogy gáz, néha percekig kapcsolódik (nálam is), és a Spotify Connect, ami nekem mostmár működik, de csak akkor, ha engedélyezem, hogy a Spotify alkalmazás az aktív alkalmazás fölé tudja kirajzolni a lejátszóablakot.
Nálad akkor melyik van?
-
kesztió
aktív tag
Hoppá, ez lehetett a baj?
Connect not working?
Restart the Spotify app.Restart your speaker, Smart display, etc.
Restart the device running the Spotify app.
Make sure your Spotify app is up-to-date.
Make sure all devices’ software is up-to-date.
Try connecting devices to the same WiFi.
Restart your WiFi or try a different WiFi network.
[Android TV] Allow Spotify to display over other apps. Go to TV Settings > Apps > Special app access > Display over other apps.
Még nem teljesen 100%, hogy megoldódott, holnap még tesztelni fogom, de hirtelen életre kelt a cucc, eddig max. 10 mp volt a kapcsolódási idő, standby-ból. -
kesztió
aktív tag
Mi az, amit másképp csinálsz, vajon?
-
kesztió
aktív tag
Közben rájöttem, hogy hopeless, ez sem segít.
Akkor elmondom, mi a helyzet.
Vásároltam egy Bluetooth-os Chromecast-et csak és kizárólag azért, hogy Spotify-ról és Audials-ról zenét tudjunk hallgatni a Bluetooth-os aktív hangfalamon. (Egyébre nem kell, hiszen a Philips Android TV beépített Chromecastje jobb és kényelmesebb).Szóval, ahelyett a baszakodás helyett, hogy leszakítsam azt, aki épp a hangfal Bluetooth-ján ül, kapcsolódjam a hangfalhoz, majd zenehallgatás után ledobjam a hangfalat a telefonról, sokkal egyszerűbb, hogy aki épp zenét akar hallgatni, az csatlakozik a Chromecast-hez és csók.
Csakhogy éveket öregedtem ez alatt a pár nap alatt, amíg próbáltam bekonfigurálni, a kapcsolódás ugyanis percekig tart, ha egyáltalán létrejön. És tele sirámokkal a net, hogy ez sokmindenkinél ugyanígy van.
Utána kitaláltam, hogy ne Chromecasten, hanem Spotify connecten kapcsolódjam, de elég volt egy pause, és 10 perc múlva már csak akkor kapcsolódott vissza, ha a Chromecast-en előtérben futott a spotify. Innen jött az öltet, hátha több szerencsém lesz, ha taskerrel vagy bármivel állandóan az előtérben tudom tartani a lejátszó ablakot. Persze ez is cumi.Közben jött egy másik ötlet, ami viszont tényleg úgy tűnik, hogy működik. Spotify előtt Google Home-ból felkapcsolódom a Chromecast-re. És ha a Spotify-t már így indítom el, pár másodperc alatt kész a kapcsolat!
Ennek az utóbbinak az a hátránya, hogy többet kell pötyögni, de legalább működik. Most azon ügyködöm, hogy lehet megoldani (TAsker?), hogy a Home indításakor a telefon automatikusan kapcsolódjon a Google Home megfelelő eszközére. -
kesztió
aktív tag
Taskerrel szeretnék automatizálni a Spotify-on, de egyelőre itt kérdeznék, mert bizonyos Spotify alapdolgokkal sem vagyok tisztában.
Szóval.
Bizonyos okokból (kérésre részletezhetem, de túl elkomplikálná a hozzászólást) a Spotify-t nem a kezdő (Home?) alblakkal szeretném indítani, hanem direkt úgy, hogy már az adott szám lejátszási ablaka legyen a képernyőn.Tehát NEM ezt szeretném látni:

Egyáltalán hogy kell erre rákérdezni egy fórumban? Hogy mondják pontosan angolul ennek az ablaknak, hogy legalább a kérdést értsék? Vagy esetleg valaki innen is tudja a választ, hogy esetleg lenne egy intent, vagy valami, amivel pl. a Tasker vagy akármi a felhasználó közreműködése nélkül ezt az ablakot tudja előhozni? Köszi.
(Hogy még bonyolultabb legyen, mindezt az új Chromecasten, amiről közismert, hogy nincs túl szívélyes viszonyban sem a Spotify-jal is, sem a Taskerrel. Az is megoldás, ha már futó Spotify-on tudnám automatizálva előhozni ezt az ablakot.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest