Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, valaki magyarázza már el nekem, kezdő, néhány hónapos prémiumosnak, hogy van ez.
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.