Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, valaki magyarázza már el nekem, kezdő, néhány hónapos prémiumosnak, hogy van ez.
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bizonyos előadók több néven is futnak a spotin. Egyes albumok az egyik, más albumok más név alatt vannak fönt. Példa: Kerestem az Edda legelső lemezét. A fő Edda oldalon, aminek a neve Edda Művek, nincs fönt. Na, mondom, nem hiszem el, akkor ez ennyi. Aztán kiderült, hogy az első lemez egy másik, Edda nevű oldalon van fenn, több más, az Edda nevet tartalmazó találattal együtt, aminek semmi köze a magyar Eddához. Hogy és miért van ez? Mindenki azt tesz fel ide, amit és ahogy akar?
Az Edda csak példa volt, nagyon sok zenekarral, zenésszel találkoztam már, ami többféle néven is szerepelt. Ennek mi értelme van, és mi az oka? Zavaró, a keresést megnehezíti, a találatok relavanciáját pedig rongálja. Ha rátalálok egy olyan zenekarra, ami érdekel, tovább kell menni és keresni még máshol is, hogy biztosan meglegyen tőlük minden, ami elérhető a spotin.