Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem bántásból, de szerintem neked a prémium kéne. Én (asszem) 2014 óta vagyok prémium előfizető, azóta egy percet se voltam a free planben és nem is szeretnék.
Szerintem mindenki megtalálja a megfelelő csomagot magának, elég jók vannak.
Mi az asszonnyal Duo-ban vagyunk, az fejenként ~3,2 EUR (~1100 Ft), de pl. a családi csomag fejenként már csak 440 Ft-ba kerül (oké, tudom, 6 rokon egy háztartásban, de ki tudja, vannak több generációs családi házak is már).Félreértés ne essék, nem akarok a zsebedben turkálni, sőt, a prémiumot se tukmálni, de ahogy küzdesz az erőkkel, már rég előfizethettél volna 3 hónap ingyenre, aztán utána eldöntheted, hogy menjen-e tovább, vagy vissza az ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest