- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Én tényleg nem vagyok az a károgó, aki rögtön sír, ha jön valami új frissítés/új design, mert általában örülök a fejlődésnek. De ez az új desktop app akkora egy szar lett, hogy az leírhatatlan.
Felajánl egy listát a főoldalon, rákattintok, bedob egy büdös nagy üres oldalt középen egy felkiáltójel ikonnal, meg egy szöveggel: "Rákeresel valami másra?" és itt meghal az egész. Bármire kattintok, bármelyik listára bal oldalt, akkor ugyan ez az oldal fogad és indíthatom újra. Bezárom, indítanám újra, majd: "The Spotify application is not responding." Lőhetem ki a folyamatok közül is és ezt minden egyes nap eljátssza. Másnál is van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest