Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok.
Már volt előfizetésem, kb 1 éve, aztán átmentem yb musicra, most visszatértem ide mert jobb nótákat dobált fel mint a YT music, úgy is hogy a spotifyt ingyenesen használtam, de fura módon mióta előfizettem teljesen random szarokat dob be, mintha nem is az én profilomat hallgatnám. Persze ez lehet véletlen is.
A lényeg hogy szeretném megtanulni hogy lehet ezt profibban használni, most látom, hogy itt is van lehetőség követni másokat, és esetleg átvenni tőlük lejátszási listákat. Az érdekelne hogy hol lehet keresni ilyen listákat? Úgy értem vannak olyan emberek akik publikussá tesznek általuk jónak vélt válogatásokat? Bringás edzéshez keresnék valamit, de a beépített power hour meg társai, elég messze vannak attól ami nekem tetszik, és sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani.
Mint írtam, nekem jelenleg a daily a discover stb mint mind rettenetes eredményeket ad, ráadásul ami fura, hogy itt még mindig nincs dislike gomb, miért nem tilthatom örökre a számokat? Hogy tanítom meg az algoritmusnak, hogy na ilyet nekem még 1x ne adjon?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- EAFC 26
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA® driverek topikja
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest