Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Spotify

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-12-25 18:18:56

LOGOUT.hu

Spotify

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5011) Mr K válasza borges7 (#5008) üzenetére


Mr K
senior tag

1. Néhány számmal kezdem, és apránként bővülgetnek. Időnként törlök is belőlük, bizonyos számok átkerülhetnek inkább másik playlist-re, stb.
2. Tematika szerint. Nem bonyolítom túl. :)
3. 1-200. De ha egy playlist hosszabb távon sem éri el a 10-es méretet (lásd 1. pont), akkor valszleg felesleges. 200-nál több elemű listát szerintem már nehéz kezelni, ha ennél több gyűlne össze, akkor általában új listát nyitok (eredeti név + sorszám).
4. Igen, általában a két heti ajánlót végig szoktam hallgatni és kigyűjtöm ömlesztett listákba, ami tetszik. Ami nagyon tetszik, azt kedvencelem is. Ezeket a listákat ritkán hallgatom, de egyszer még jól jöhetnek :), és addig is segítik a spotify-t, hogy jobb ajánlásokat tudjon összeállítani.
5. Szigorúan véve nem. (Nem is vagyok elég művelt zeneileg, hogy besoroljak minden számot. A spotify meg nem mondja meg.) A listáim nem is feltétlen stílus szerint szerveződnek, persze a legtöbb listában akkor is felfedezhető valamilyen stiláris irányultság, ha nem ez a fő szempont.
6. Nyitok egy új listát. Vagy vannak az "ömlesztett" listák.
7. (a) Én szeretek albumokat egyben végighallgatni, ezért vannak "album" típusú listáim. Egy albumról egy szám kerül rájuk, és magát a listát nem "hallgatom", hanem csak arra használom, hogy megnyitom róluk a meghallgatni kívánt albumot. (Sajnos a Spotify-nak a meglehetősen kezdetleges Albums menüponton kívül nincs eszköze albumok gyűjtésére.)
7. (b) Van "Todo" listám. Erre olyan számok kerülnek, ahol vagy az albumot, vagy az előadó munkásságát érdemesnek vélem további hallgatásra. A számok származhatnak a heti ajánlókból, vagy egyéb forrásból is (youtube, shazam, újságcikkek, stb.). Ha éppen nincs ötletem, hogy mit hallgassak, akkor legtöbbször ehhez a listához nyúlok.

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Spotify
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.