Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Megasztár, nem magyar léptékkel. Bökte a csőrét, hogy ingyen hallgatták milliók a zenéjét. Ő valaki, nyíltan kimondhatta, hogy az élősködők húzzanak a fenébe. Megzsarolta a Spotify-t, hogy a free user-ek ne hallgathassák a számait. Nem mentek bele, erre becsukta a boltot. De más szolgáltatóknál is letiltatta a számait, legalábbis egy részét. Rimánkodhattak a rajongói, le sem sz@rta őket. Elvégre ott az iTunes, meg lehet venni az albumokat. Hallgathatja bárki, ha tejel érte. Nem szimpatikus, de mégis van valami igaza.
Még szerencse, hogy az ominózus esetig azt sem tudtam ki ő. Belehallgattam, az a zene nem az én műfajom. Túl öreg vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest