Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Megasztár, nem magyar léptékkel. Bökte a csőrét, hogy ingyen hallgatták milliók a zenéjét. Ő valaki, nyíltan kimondhatta, hogy az élősködők húzzanak a fenébe. Megzsarolta a Spotify-t, hogy a free user-ek ne hallgathassák a számait. Nem mentek bele, erre becsukta a boltot. De más szolgáltatóknál is letiltatta a számait, legalábbis egy részét. Rimánkodhattak a rajongói, le sem sz@rta őket. Elvégre ott az iTunes, meg lehet venni az albumokat. Hallgathatja bárki, ha tejel érte. Nem szimpatikus, de mégis van valami igaza.
Még szerencse, hogy az ominózus esetig azt sem tudtam ki ő. Belehallgattam, az a zene nem az én műfajom. Túl öreg vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest