Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Megasztár, nem magyar léptékkel. Bökte a csőrét, hogy ingyen hallgatták milliók a zenéjét. Ő valaki, nyíltan kimondhatta, hogy az élősködők húzzanak a fenébe. Megzsarolta a Spotify-t, hogy a free user-ek ne hallgathassák a számait. Nem mentek bele, erre becsukta a boltot. De más szolgáltatóknál is letiltatta a számait, legalábbis egy részét. Rimánkodhattak a rajongói, le sem sz@rta őket. Elvégre ott az iTunes, meg lehet venni az albumokat. Hallgathatja bárki, ha tejel érte. Nem szimpatikus, de mégis van valami igaza.
Még szerencse, hogy az ominózus esetig azt sem tudtam ki ő. Belehallgattam, az a zene nem az én műfajom. Túl öreg vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest